MJESEC okrive NAŠA PRAVA OSOBA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Plavi Mjesec je treći od četiri puna Mjeseca koji nas očekuju ovog proljeća i neraskidivo je povezan s našom sudbinom.

Također je interesantno da će naredna dva puna Mjeseca biti u Strijelcu, što znači da smo ovog mjeseca tek na početku priče koja do svog kraja neće doći sve dok se prašina ne slegne nakon punog mjeseca u lipnju.

Stvari su se proteklih par mjeseci odvijale u sporom tempu uslijed pte retrogradnih planeta. Nije bilo nikakvih nesreća i slučajnost – zvijezde su od nas tražile usporiti, malo promislimo i preispitamo svoje živote.

Ove godine je trenutak kada ćemo se zapitati da li smo zaista osobe koje želimo biti i da li se nalazimo tamo gdje želimo biti, ali na mnogo dublji način nego što smo to ranije činili.

Preispitat svoju svrhu i posao kojim se bavimo, a posebnu pozornost obratit na ono što nam srce govori. Bez obzira na brojne misli koje smo imali, uglavnom nismo krenuli u akciju, ali to će se sada promijeniti.

Strijelac voli slobodu, prati vlastiti ritam i radije bi naučio lekciju na teži način nego iz straha ostao usukanim u svojoj zoni komfora. Čak i uz svoju liberalnu prirodu, Strijelac je praktičan i rijetko donosi ishitrene odluke poput drugih znakova. Međutim, njegova najveća mana je želja da uvijek pored sebe ima nešto konkretno za što može uhvatiti.

Ovo je ujedno i najveći oksimoron ovog znaka – želja za slobodom naspram potrebe da je logički definira.

Pretereano analiziranje vrlo često može nas uvali u nevolju, ali sada možemo očekivati ​​iznimka.

Ako smo do ovog trenutka bili u sadašnjosti, velike su šanse da smo stekli nevjerojatan uvid u vlastitu osobnost i mjesto koje želimo okupiramo na ovom svijetu.

Shvatili smo više o svojim mračnim i svijetlim stranama i naučili što nam je potrebno od drugih kako bismo bili ispunjeni i zadovoljni u životu. Iza nas je razdoblje istine, ali mnogi su i dalje frustrirani jer nisu sigurni kako sagrade most i stignu do mjesta na kojem žele biti.

Najveća ironija leži u tome da smo konstantno gradili taj most proteklih mjeseci.

Svaka od naših odluka, bez obzira na to koliko se beznačajnom činila, stvarala je temelj za buduće monumentalne trenutke.

Ovaj pun Mjesec otkriće nam napredak koji smo napravili. Vidjet ćemo gdje želimo biti i što je potrebno da iskažemo svoje potrebe.

Pun Mjesec u subotu predstavlja posljednji djelić slagalice i iznenada ćemo znati sve što je do sada bilo skriveno.

Naša prava vrijednost će postati više nego očita. Naši izbori će nas naučiti dragocjenu lekciju. Biće kristalno jasno tko želimo biti i sa kim.

Dugo smo čekali, ali promjene dolaze.

Dva dana nakon punog Mjeseca, pod utjecajem Merkura će nam se javiti želja da skočimo u akciju. Ako univerzum ipak ne odluči da nam našu sudbinu isporučiti pred vrata, osjetit ćemo vjetrove promjene na čijim krilima ćemo krenuti ka stvaranju vlastite sudbine.

Pronaći ćemo mir i ostvariti harmoniju.

Ali ovo nije kraj priče.

Stvari zapravo tek počinju. Svjetlo na kraju tunela nećemo vidjeti sve do narednog mjeseca i drugog punog Mjeseca 20. lipnja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.