Mističnu MOĆI SVAKOG ZNAKA: Škorpioni čitaju tuđe duše, Lavovi su vidovnjaci!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanac je rođeni medij, dok Lav, kada bi obuzdao svoj ego, može čudo da napravi svojim vidovnjačkim sposobnostima

Ovan
Spiritualnom svijetu pristup i svemu ostalom – izravno! Iskreni ste u svojim uvjerenjima, ali previše samopouzdanja može na neki način omete vaš psihički razvoj, kao i pojačati vašu aroganciju, piše Lovesensa.
Vaš specifični spiritualni talent: Prekognicija – pitate se kako Ovnovi sve znaju prije ostalih? Sad je otkriveno!

Bik
Idete korak po korak u svom spiritualnom razvoju. Oprezni ste, umijete da se čuvate od raznih psihičkih napada. Budući da ste vrlo stabilni i realni, u spiritualnom radu naročito vam pomaže urođena dobrota. U različitim spiritualnim disciplinama prednost daje vam vaša spremnost da učite
Vaš specifični spiritualni talent: Parapsihologija – kad god držite u rukama neki fizički predmet, bolje primati sve spiritualne dojmove iz okoline.

Blizanci
Vaša ljubav prema komunikaciji je beskrajna – vi prosto ne možete prestati dijeliti savjete drugima. Međutim, stalno uskomešane misli mogu biti prepreka u razvoju vašeg spiritualnog dara. Vrlo je važno postaviti sebi granice u komunikaciji s drugima.
Vaš specifični spiritualni talent: Vi ste rođeni medij – bolje vam je razgovarati s duhovima nego sa živim ljudima.

rak
Osjećajni ste i oprezni, vaši strahovi mogu napraviti blokadu u komunikaciji. Vaša suosjećajna priroda je pozitivna strana vaše osobnosti, dovoljno ste lukavi da možete prepoznati kada se netko poigrava s vama.
Vaš specifični spiritualni talent: Tarot – izuzetno ste nadareni intuitivno razumijete slike i simbole.

Lav
U potpunosti uživate pažnju drugih, volite osjećaj popularnosti koji dobivate zbog svojih vidovnjačkih sposobnosti. Vaša želja da pomognete drugima prelazi u svijet spiritualnog, te ukoliko biste obuzdali svoj ego, mogli biste napraviti čuda.
Vaš specifični spiritualni talent: Vi ste vidovnjak, a naročito uživate u kontaktu s velikim ličnostima iz prošlosti.

Djevica
Imate veliki potencijal i snažnu spiritualnost, ali nedostatak samopouzdanja i neodređen stav prema tome vas može unazaditi. Metodični i disciplinirani, jako brzo savladavate sve prepreke i crpite dragocjena znanja.
Vaš specifični spiritualni talent: Astrologija – Nema tih stotina detalja koje vi niste u stanju sintetizirati u koherentnu cjelinu koja čovjeku može pomoći.

Vaga
Teško prihvaćate spiritualnu energiju koju primate, plašite se da ćete je pogrešno protumačiti. Budite hrabri i prihvatite sebe, mnoge stvari koje smatrate pukom imaginacijom su zapravo vaša sipiritualna vrata – prestanite negirate i prepustite se.
Vaš specifični spiritualni talent: Rođeni ste za Tai Chi – ili bilo koju drugu meditaciju u pokretu. Sa spiritualnim energijama povezujete se s lakoćom i gracioznošću.

Škorpion
Prirodni ste mistik i izvor spiritualnosti. Posjedujete jak potencijal i kanal ka spiritualnosti, okultnom i stvarima koje su usko povezane s mistikom i nepoznatim. Volite istraživati ​​povijest ovih tematika, često postajete i ljubitelj spiritualnog svijeta.
Vaš specifični spiritualni talent: Telepatija – svi žele znati što drugi misle, a neki čak i manipulirati tuđim mislima. Vi možete i jedno i drugo.

strijelac
Niste sigurni da li vjerujete u spiritualne sposobnosti, ali prihvaćate da postoji nešto više i izvan ovozemaljskogsveta. Naprasni ili dramatični incidenti u vašem životu pojačavaju vašu spiritualnu energiju, uviđate da ste mnogo kreativniji i povezaniji s ovakvim energijama u kriznim situacijama.
Vaš specifični spiritualni talent: Astralno putovanje – vi zaista možete ići gdje želite, a da čak i ne napustite svoju udobnu fotelju ili krevet.

Jarac
Spiritualni svijet shvaćate vrlo ozbiljno i iritiraju vas osobe koje ne dijele vaše mišljenje. Tradicionalista ste u srcu, privlače vas stari obredi spiritualnog povezivanja, dok novi u vama bude sumnju i neprihvaćanje.
Vaš specifični spiritualni talent: Talentirani ste za tumačenje runa – možete ih protumačite na jedinstven način.

Vodenjak
Znate da postoji nešto izvan ovoga svijeta – niste sigurni što točno. Tragate za racionalnim, znanstvenim odgovorom na spiritualne fenomene, ali vas posebno uzbuđuje kada ga ne pronalazite. U mnogim aspektima života funkcionirate ispred svog vremena, spiritualni ste kanal drugih entiteta.
Vaš specifični spiritualni talent: Vi ste spiritualni kanal drugih entiteta – svi oni mogu progovore kroz vašu svijest.

ribe
Kao pravi empata, prepuštate se spiritualnim vibracijama i najsenzitivnija ste predstavnik svih znakova. Morate naučiti obuzdati svoje emocije, inače ćete miješati spiritualnu energiju sa stvarnošću.
Vaš specifični spiritualni talent: Vi ste ekstrasens – prirodno osjećate bolove, emocije i psihička stanja drugih ljudi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK