MISLITE DA VAS VOLE, A IZA LEĐA VAM NABIJAJU ROGOVE: Ovi znakovi vam NIKAD NEĆE BITI VERNI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Budite obazrive i razmislite je li to ono što zaslužujete.

Držat će vas kao “kap vode na dlanu”. Pružiće vam sve, voljet će vas, ljubiti i maziti. Mislićete da je samo vaš i da takvu vjernost još niste vidjeli. Ali, djevojke ne padajte na te fore. On će vas uporedo i VARATI. Sa ova tri horoskopska znaka uvijek morate biti obazrive.

STRIJELAC
Njima vlada Jupiter, planeta sreće i šansi. Zbog toga su Strelčevi skloni svakom riziku, i nikada ne kalkuliraju kako bi izvagali da li više gube ili dobivaju. Bezglavo ulijeću u opasne situacije i oslanjaju se na čistu sreću, a sreća ih obično prati. Kad god ostvare svoj naum, odlaze u novu avanturu, i rijetko koja dama može ih obuzda.

OVAN
Ovnovi su puni samopouzdanja i zbog toga vjeruju da mogu savladati baš svaki rizik. Oni vide priliku gdje drugi vide siguran promašaj, a takvi su i u ljubavnim odnosima. Za razliku od Strijelčeva koji bez razmišljanja ulijeću u avanture, Ovan će prije svega sjesti i dobro razmisliti što može dobiti a što izgubiti. Ako procijeni da je na dobitku – ništa ga neće spriječiti da uskoči u krevet željene dame.

ŠKORPIJE
Popis ne bi bila potpuna bez ovog mračnog znaka. Dama koja je u vezi sa Škorpijom nikada neće moći biti u potpunosti sigurna da joj je partner vjeran. Škorpion ide na sve ili ništa, i kada se zatrči u vanbračnu avanturu, to se rijetko kad završi na običnoj avanturi, već uglavnom vode paralelne veze. U preljuba ih gura njihova strast ka nadmetanju, ali i sklonost da svoje ranjive strane prikrivaju osvajačkim pohodima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.