MISLILI STE DA SU MIRNI i povučen? Zapravo je ovaj horoskopski znak najstrastvenije U KREVETU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tko je najbolji ljubavnik horoskopa? Kladimo se da ste pomislili na Škorpiona i silno se prevarili. Ispod ovog uzdržanog znaka zapravo ključa prava vatra, a kada vas jednom odvedu u krevet, nećete ih zaboraviti.

MUŠKARAC BIK

Ako ste od žena koje vole i cijene romantiku i takve geste, morat ćete malo snizite očekivanja jer muškarac Bik baš i nije iz te priče. Vama za ljubav može pristati na neki gesta, ali to će biti s mene pa na uštap, i bilo bi bolje da se na to naviknete.

Bikovi su poznati kao veliki zavodnici i u flertu i razuzdanosti ih neće spriječiti ništa osim ludog kamena. Kada jednom kažu sudbonosno “da”, ne sumnjajte u njihovu vjernost, ali ne sumnjajte ni da ćete morati prođete mnogo provjera prije nego što vas prihvati kao doživotnu partnericu, jer on traži isto što i nudi, a to je apsolutna predanost, vjernost ii skrenost.

Slažete li ga jednom, a on vas uhvatiti, više vam nikad neće vjerovati u potpunosti. Iako nije sklon romantičnim gestama, s praktične strane voljenoj ženi pruža sve što pomisli, i na prvom mjestu mu je njezin komfor i materijalna sigurnost.

ŽENA BIK

Žene u ovom znaku zodijaka su prosto stvorene za porodičan život, pa često vrlo rano stupaju u brak. Kao i muškarci u ovom znaku, i one su iskrene i vjerne i potpuno posvećene kući, mužu i djeci.

Od muškarca očekuju apsolutnu podršku na svakom planu. Posesivna je i vrlo ljubomorna a uz to sklona manipulaciji kako bi izgurala ono što želi.

Iako na prvi pogled djeluje kao mirna žena posvećena obitelji, u krevetu pokazuje svu svoju strastvenu i senzualnu prirodu, i zbog toga zapravo vrijedi za najstrastveniju ljubavnicu zodijaka, ali da biste to iskusili s njom morat ćete prođete mnogo testova i iskušenja. Ipak, kako kažu oni koji su se susretali s njima, svaki trud će se isplatiti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.