Misao u obrnutom položaju-Tarot karta za 20 ožujka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira misao tj. razmišljanje o nekoj situaciji, razmatranje problema, planiranje o tome što ćete poduzeti, učenje, istraživanje, moguće je da će se dogoditi nešto zbog čega ćete se duboko zamisliti i tražiti odgovore, traži se mudrost i isključenje emocija, moguća je nestabilnost u ljubavnom smislu- javlja se sumnja a moguće i ljubomora, mogućnost posjete osobe koju niste duže vremena vidjeli, vi razmišljate o nekome a vrlo je vjerojatno da i ta osoba misli na vas. Na mentalnom i emotivnom planu ova karta predstavlja zamišljenost, moguće su i brige, karta okrenuta u obrnutom položaju simbol je nesigurnosti u sebe ali iu one oko vas. Može značiti vašu neodlučnost ili neodlučnost vašeg partnera-partnerice, moguće je da se u odnosu osjećate nesigurno i potreban vam je jači dokaz da imate podršku u odnosu. Ako je u pitanju neki problem koji je već duže vremena prisutan u vašem životu, moguće je i da se osjećate dezorijentirano i ne znate kome se trebate obratiti za savjet ili pomoć. Moguće je i da ćete se osjećati neshvaćeno pa bi bilo mudro okružiti se osobama (osobom) od povjerenja ili potražiti savjet stručne osobe kako bi se situacija koja vas muči mogla lakše riješiti. Poslušajte savjete! Danas ćete biti neodlučniji što može zakočiti realizaciju vašeg plana ili će vas ta neodlučnost udaljiti od izlaza od problema, ne dopustite da se to dogodi! Bilo bi dobro da se preispitate da li vaša nesigurnost dolazi iz loših iskustava iz prošlosti ili ste zapravo sami sebi najveći neprijatelj i dodatno si time komplicirate situaciju, u svakom slučaju što iskreniji budete prema sebi to ćete lakše doći do rješenja! Danas je moguće da ćete biti nesigurniji u sebe i nećete se moći koncentrirati pa ako imate za obaviti neke bitne stvari pokušajte ih odgoditi ili ako ih baš morate obaviti usporite i dobro svih proučite kako ne bi došlo do propusta! Ovo se pogotovo odnosi na situacije vezane za administraciju, potpisivanje ugovora, posao s dokumentima, polaganje ispita, pismena i usmena komunikacija kod kuće i na poslu. Dobro razmislite i ako danas dobijete poslovnu ponudu ili ako razmišljate o financijskom ulaganju jer je velika mogućnost da nije sve onako kako se čini. Naglašena je mogućnost zastoja ili kašnjenja bilo vas bilo druge osobe a zbog osjećaja dezorijentacije pojačajte svoj oprez u prometu!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK