Horoskopius

Merkur kvadrat Saturn-Mnoštvo neprilika i briga, kolebljiv i nestalan um je sklon depresijama i pesimizmu …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tijekom narednih par dana Merkur je u kvadratu sa Retrogradnim Saturnom, prisutna je izvjesna stagnacija jer je opći dojam da unatoč vašima naporima sve ostaje isto, sada jasnije i otvorenije postavljate granice, što je pomoglo biti direktniji i sa svojim obvezama, aktivniji u korištenju osobne moći i najzad svjedočite rezultatima.
Ukoliko je energija koja vas okružuje ili situacija u kojoj se nalazite i dalje teško podnošljiva sjetite se da će i to proći. Mi možda ne možemo ubrzamo promjenu sitiacije, ali možemo podsjetiti sebe da su promjene izvjesne ukoliko ostanemo dosljedni, u ljubavi prema sebi i bez obzira na to kroz što trenutno prolazimo. Promjene se događaju kada smo spremni naučiti lekcije koje su pred nama, bez obzira na težinu situacije.

Ovaj tranzitni aspekt donosi odličnu koncentraciju ali se mogu javiti i ograničenja i privremene prepreke – kvadrat Rx Saturna s Merkurom može donijeti val hladnoće i privremeno blokirati razvoj događaja. Očekivan je val depresivnih misli stoga zadržite pozitivan stav. Odlaganja u prepiskama ili telefonskim razgovorima, a negativna perspektiva i nedostatak volje za prihvaćanje novih ideja je karakteristična za ovaj aspekt. Ne dozvolite da vas brine nedostatak inspiracije – suočavate se s neodobravanjem vaših ideja. Izraženija opasnost od javljanja osjećaja uljuljkanosti u lažnu sigurnost iz razloga što se neke stvari mogu shvaćati prilično olako tako da to može dovesti do velikog razočaranja prilikom suočavanja s realnim problemima u stvarnosti.

Inhibicije, nepovjerenje, depresivno raspoloženje, teški uvjeti rada. Manje zdravstvene teškoće, glavobolje.

Mnoštvo neprilika i briga, kolebljiv i nestalan um je sklon depresijama i pesimizmu. U govoru ispoljavate sarkazam. Do vas dopiru glasine – o vama kolaju loše priče kroz koju su preuveličani vaši nedostaci. Ovo je nepovoljan trenutak za potpisivanje dokumenata, sklapanja ugovora i održavanje korespondencije. Za vrijeme ovog tranzita primarni zadatak je sačuvati povjerenje i ugled u kojima uživate, kloneći se pritom neopreznih riječi.
Uzdržavajte se od upućivanja kritika ili prekorevanja i budite posvećeni u radu, njegujte vedrinu ne popuštajući u naporima i budnosti pažnje.

Za vrijeme ovog perioda komunikacija može postati otežana, jer možda niste sigurni što želite reći. Možda mislite da vaši doprinosi konverzaciji ne vrijede utrošenog vremena; ovo zato što Saturn zahtjeva perfekciju. Zato treba biti oprezni da ne previdite
pozitivne aspekte u sebi iu drugima. Jedan od efekata Saturnovih aspekata je da sve vidite na negativan način – potražite savjet starije iskusne osobe, u kočiji sud imate povjerenja. Svako zlo ima svoje dobro.

Unatoč svemu, vaša logika i racio su danas metodični i disciplinirani što će omogućiti da radite uključujući vrlo specifične postupke i da steknete solidnu pohvalu za rezultate. Ovaj tranzit je nepovoljan za pregovore svih vrsta. Bilo bi bolje da ih pospremite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM