MENTALNO NAJJAČI: Pet horoskopskih znakova koji su SPREMNI NA SVE U ŽIVOTU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tko je mentalno najjači horoskopski znak? Teško je izabrati jedan, budući da svi imaju svoje načine i adute u borbi sa životnim udarcima. Međutim, pet znakova zodijaka se posebno izdvajaju po svojoj mentalnoj snazi ​​i sposobnosti da najrealnije i najozbiljnije shvaćaju stvari.

Jarac

Može potajno biti bijesan zbog situacije, ali će povući ispravne poteze i dati korisne savjete. Kontrolisaće emocije da ne proširi paniku, izbrojaće do deset i krenuti u akciju – polako i sigurno.Jarac se ističe dalekovidošću, strateškim razmišljanjem i upornošću.

Bik

Uspijeva ostati jak ako njega ili njegove bliske osobe zadese nesreće. Možda neće uvijek uliti nadahnuće ili ohrabrenje spretno odabranim riječima, ali će djelima dati dobar primjer. Glavni nedostatak mu je početna sporost, ali kad se pokrene, nezaustavljiv je.

Djevica

Djevica se na početku krize usplahiri, ali se brzo pribere i aktivira svoje intelektualne potencijale. Naljutiće se ako joj dođete s trivijalnim problemom, ali ako se radi o bitnim stvarima, moći ćete se osloniti na nju u potpunosti. Samo nemojte previše da je ispitujete.

rak

Rak ne želi odrasti, ali ako ga okolnosti prisile, učinit će to munjevito. Donosi odluke vođen intuicijom i dobro razlikuje što je ispravno, a što pogrešno. Ako vam se svijet ruši, obratite se prijatelju Raku i dobit ćete opipljivu podršku i upotrebljiv savjet.

Vaga

Donosi glas razuma u kaotičnim situacijama. Stabilnost, uravnoteženost i diplomatičnost omogućuju joj da se uspješno suoči s problemima. Ali više s tuđima nego sa svojim. Ako zadesi kriza, naročito ako se tiče ljubavi, ona je ta kojoj će biti potrebni pomoć nekog razumnog.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.