Horoskopius

Mars u zodijačkom znaku Vage-ŠKORPIONI ~ Pogled preko ramena, OVNOVI ~ Lagano sada!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Marsovi tipovi (pripadnici znakova Ovan i Škorpion) generalno nisu previše zadovoljni u situacijama prilagođavanja potrebama drugih, au narednih 40-ak dana to ih očekuje u svom životnim segmentima – poslovnim, privatnim, obiteljskim. Jedino što je stoga važno je da se u narednim danima možda neće osjećati sasvim dobro u “svojoj koži”, ali benefit od povremenog sagladavanja situacije iz opozitnog položaja daje sasvim novu perspektivu dogadjajima i biće pozitivan ukoliko sagledavate dugoročne prilike.

OVNOVI ~ Lagano sada
Vladar Vašeg zodijačkog znaka tranzitira zodijačkim znakom odnosa i partnerstava. Otvorenost za sugestije može sada djelovati kao faktor koji vas čini nedovoljno snažnim, ali je ovo jedna od faza koja prethodi značajnim prekretnicama i zdravim odlukama. Pažljivo osluškivanje sugovornika, partnera i pokušavaj sagedavanja aktualnih situacije iz njihove pozicije donijet će potpuno nove uvide. Odluka je ipak na VAMA.

Obzirom da je Bikovima Mars prirodni vladar XII i VII kuće izbjegavajte tajne i budite jasni u stavovima, kako biste izbjegli probleme u odnosima. Za razliku od drugih Bikovi neće imati konflikte već konstatirati da im partneri okreću leđa i napuštaju ih u tišini.

VAGAMA i rakova ovaj tranzit Marsa kroz zodijački znak Vage unosi nemir i češće konflikte, napadnuti ili s borbenim stavom, pripazite što privlačite.

VAGAMA je Mars prirodni vladar II i VII kuće pa ukoliko imate prihode kroz partnerske odnose sada je vrijeme aktivirati sve poslovne potencijale, koji će u početku donositi nešto manje svote novca koje osvježavaju proračun, ali u drugoj polovici Novembra će se pokazati kao pravi rudnici zlata .

ŠKORPIONI ~ Pogled preko ramena
Dok Mars tranzitira Vašom kućom tajni potreba za rezimiranje situacija koje su neposredneo prethodile posljednjih mjeseci može vas voditi u pravcu nezadovoljstva. Nije dobar čas da previše ponire u obradu tema potencijalnih neprijateljstava, da maštom oživljavate strategije skrivenih udruživanja koje imaju za cilj da vas oslabe.
Živu imaginaciju, sposobnost vizualizacije i kreiranja koristite osmisliti dugoročan plan za sretniji život. Maštanja o ljubavi, prisjećanja na ranija važna emotivna iskustva može donijeti valove uzbuđenja i zadovoljstva. UŽIVAJTE!

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM