Mars u Vodenjaku, sekstil Merkur u Strijelcu i trigon sa Jupiterom u Vagi …. progresivnost i inovaciju, energiju usmjerenu na kontakt i ideje!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Na nebu imamo lijepe aspekte za koncentraciju, obavljanje zadataka i motivaciju. Taj aspekt čine Mars u Vodenjaku, sekstil Merkur u Strijelcu i trigon sa Jupiterom u Vagi.

Mars u Vodenjaku daje progresivnost i inovaciju, energiju usmjerenu na kontakt i ideje. Merkur u Strijelcu iako nepovoljan, daje toleranciju, prihvaćanje ili čak mijenjanje određenih stavova, uvjerenja, daje optimizam da će se projekti privesti kraju. Merkur u Strijelcu, kao iu Ribama daje pretjerano detaljisanje i digresije. Osoba ima problem uskladiti prioritete. Često je opterećena nekim mislima ili idejom. To su misli usmjerene na mir, demokraciju, bezuvjetno razumijevanje drugih čak i na vlastitu štetu. Ovdje misli nemaju granicu što je dobro za umjetnike i pisce, ali nepovoljno za organizaciju, disciplinu, završavanje poslova.

Jupiter je s druge strane u Vagi, što se opet odnosi na potrebu da svoja iskustva i vjeru pronađemo kroz partnerstvo i spajanje s drugima. Kombinacija Vodenjaka, Vage i Strijelca, daje odličan spoj vatre i zraka, sjajne momente kreativnosti i poticajnog okruženja.

Mars i Merkur u dobrom aspketa daju jaku pozornost i usmjerenost na cilj, aktivnosti i aktere. U kombinaciji su fiksni, promjenjivi i kardinalni modalitet što daje kontekst za započinjanje, vođenje i privođenje akcije kraju. Mars u trigonu sa Jupiterom daje nagrade za trud i uložene napore, to su sretne okolnosti, podršku partnera u poslu, dobre investicije, jaka volja, zdrav i jak ego.

Svi pokazatelji govore u prilog tome da ćemo imati više energije, češće ćemo riskirati, jer ćemo imati vjeru u sebe i vlastite sposobnosti. Jedan jako pozitivan i inspirativan razdoblje u kojem ćemo biti vrijedni, disciplinirani i nagrađeni zbog toga. Lako dolazimo u dodir sa svojim potencijalima znajući kako da ih koristimo.

Naravno, kretanja Mjeseca, pogotovo ovih dana kroz znak Djevice daće cepidlačenje i gubljenje vremena na detaljima, nervozu i kritiziranje, i sebe i drugih. Mjesec danas također pravi kvadrat ka Merkuru pa će donijeti rasijanost, nenaspavanost ili opterećenje poslom. Konjunkcija Merkura i Saturna može pojačati brigu i kritiku, ali to je privremenog karaktera, tako da iako naiđete na prepreke, ne očajavajte.

Mars i Jupiter su u trigonu, a to je uvijek nagrada za trud i to nagrada koja ne izostaje, s obzirom da je aspekt trigon u pitanju. Karakter nagrade ovisit od znakova, a kako imamo Vodenjaka i Vagu, onda su to pohvale, javna priznanja, aplauzi, pokloni, ulazak u neku organizaciju, početak projekata, razrješenje pravnog postupka, potpisivanje papira i sl.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK