Mars u Vagi-vaš sadašnje akcije izravno prave sudbinu za naredne generacije!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postavka Marsa u natalnoj karti astrologu daje informacije, prije svega, o sirovoj životnoj energiji osobe i na što je ona usmjerena tj. u što ima potrebu da uloži svoju energiju. Mars je vrlo važna planeta za naš opstanak na Zemlji. Da nema Marsa ne bi sigurno do sada preživjeli. Mars je borac u nama, te će u karti pokazati koliko osoba ima snage da se izbori i na koji način u svakodnevnim životnim borbama. Jer sad drugih borbi ovaj Mars u nama nema. Mars budi instinkt i borbu za život, on nam je bio potreban, u prošlosti da bi se izborili za osnovne potrebe, hranu i preživljavanje, a sad se borimo za neke druge stvari – ideje, poslove, projekte, u sportskim natjecanjima, za naše želje i potrebe, aktivira nam poslovnu ambicioznost … Mars u natalnim kartama često zna biti postavljen kao i kod jednog od roditelja, kažem da je on u većini slučajeva nasljedan. Naročito ako se nalazi u svojoj egzaltaciji ili sjedištu ili pak ako je u padu, tj. ako je ekstremno dobar ili ekstremno loše postavljen, a to znači da dijete nasljeđuje osnovnu energiju koju nosi ova planeta od svojih predaka. Mars predstavlja akciju, a na sanskrtu riječ KARMA znači AKCIJA. U Marsu možemo otkriti akcije naših predaka i cijelu liniju naše genetike te na koji način su se oni borili i na što je njihova borba bila najviše usmjerena, ali i sa koliko su hrabrosti, poštenja i poštovanja prilazili protivniku. Mars opisuje našeg oca kad je bio mlad, djeda i sve muške pretke, u njihovoj mladosti.

Marsa sve više povezujemo i sa poslom i aktivnostima u vezi onoga od čega živimo, jer u sadašnjem trenutku na zemlji najviše smo usmjereni na egzistencijalne teme a to su teme koje povezujemo s poslovnim pothvatima koje su usko povezane s financijama, točnije koliko zarađujemo od našeg posla . Jer sad na našoj planeti borbu za zemlju, hranu i vodu smo zamijenili za borbu s rivalima, poslovnim neprijateljiima, konkurencijom. Sadašnja borba je borba za novac, koji nam je krucijelan, jer kad nema njega nema ni života … on nam daje sigurnost i osjećamo se zaštićenim kad imamo na računu onoliko koliko nam treba da se osjećamo sigurnim.

E sad, Mars ulazi u znak Vage. Znamo da je to vrlo miroljubiv znak, te oni koji imaju izražen ovaj znak imaju potrebu za diplomatskim rješenjima, širenju ljepote i estetikom. Dakle, govorimo o osobinama koje se pripisuju Veneri, a šta tu Mars može učiniti, onaj Mars koji je od glave do pete obučen u oklop i sa kopljem u ruci spreman na istinsku borbu. Mars u Vagi svakako nije dobro mjesto za ovaj čisti muški princip. Mars je direktan i on voli iskrenost (Mars se nalazi u Ovnu u sjedištu), jasnost i preciznost (Mars u Jarcu egzaltiran). On voli imati cilj. Da se bori I ide sam u borbu. On ne razumije odnose, a pravda za njega mora biti zadovoljena na borbenom polju, a ne kroz sudske procese, diplomatske pregovore ili čekanja da za njega netko donese neku odluku. On preuzima u svoje ruke svoju sudbinu, pa i presudu. Zbog toga za njega znak Vage nije dobar, jer je on sputan upravo onim što je signifikacija znaka Vage – odnosima. On je sirov, grub, bori se do iscrpljenosti, bori se za opstanak svoje loze, brani svoju zemlju, dom, štiti svoju obitelj, pruža im osjećaj sigurnosti. Osveta je prirodna reakcija za njega ukoliko dođe do povrede njegovih. Mars uživa da se bori, jer je to njegova iskonska potreba.

Muškarci koji imaju Marsa u Vagi su veoma usmjereni na širenje miroljubivih ideja u svijetu na svoj način (Mandela, Lennon, Presley itd). Naravno, ovisi od kompletne natalne karte kako je on postavljen, gdje se nalazi Venera u natalnoj karti, ali je jedno sigurno – ovaj Mars nije dobar za osobu, jer njegov borac u njemu je sputan i ide u suprotnom pravcu – umjesto da ide ravno u borbu, jer se nalazi izravno na bojnom polju zvanom život, on stoji i razmišlja kako da usmjeri svoju borbu na širenje ideje o miru ili još gore usmjerava svu svoju borbu na suprotnu stranu – partnera … U uporednim horoskopima, između emotivnih partnera, često postavka Marsa u Vagi privlači nekoga tko je jači i kroz koga će moći ostvariti svoju primarnu marsovsku energiju. Dakle, muškarci moraju biti sa ženama koje su jake, borbene i imaju bolju postavku Marsa.

Uvijek treba pogledati, kad Mars tranzitira kroz ovaj znak, gdje se nalazi Venera na nebu, pa na temelju toga možemo ocijeniti generalnu atmosferu i energiju kao i fokusiranost njegovih dionica. Tijekom ovih mjesec i po dana koje nam slijede sa oslabljenom muškom energijom ipak se nazire rješenje, jer Venera tijekom listopada prolazi kroz znak Škorpiona, pa daje balans Marsu, nalazi se u znaku koji njemu odgovara … u studenom Venera prelazi u znak Strijelca, pa će se tada i atmosfera promijeniti – u vatreniju i optimističniju ali i duhovniju borbu, te su mogući i vjerski i religiozni konflikti, napadi itd.

Kako podići i gdje usmjeriti energiju iu čemu naći cilj za borbu dok je Mars u Vagi. Prije svega, Mars brani naš organizam, te on vlada našim imunološkim sustavom. Mars u Vagi nema snage da se izbori s virusima, bakterijama itd. Mars u Vagi nema snage. Zato je bitno da se što manje umara, jer on vlada mišićima također. Mars u Vagi često ima problema u odnosima, sa emotivnim partnerom. Jer on ne zna što je odnos i česte svađe i konflikti u vezi ljubavnih tema i sa svojim najbližim su vrlo česti. Ipak, neće biti drastičnih promjena po tom pitanju u toku ovog vremenog razdoblja, jer kako sam napisala Venera ide kroz znak Škorpiona, pa će njena postavka u tom znaku dati dostojanstvo slabom Marsu.

Svaka planeta loše postavljena u natalnoj karti može ojačati. Ukoliko je postavka lošija, potrebno je više ulaganja i rada na tome. To možemo vidjeti i po jako lošoj postavci Marsa, recimo kod Bill Gatesa, koji je napravio super dobrog Marsa, tako što je iskoristio svoju Veneru upravo u Škorpionu i ojačao kroz kontakt s novcem tj. s većim protokom novca ojačao protok marsovske energije, jer energija mora kruži tj. biti protočna, da Mars ima osjećaj da se bori i da nije uzaludan njegov fokus energije i borbe.

Natalni Mars astrologu također priča priču o precima i njihovim akcijama, a one sad utječu i upravljaju odlukama i akcijama vlasnika ovog Marsa. Ukoliko su vaši preci imali ispravne, poštene akcije prema drugima, sad je sigurno da imate dobro postavljenog Marsa. Ukoliko se kod vas nalazi Mars u Vagi u natalnoj karti, razmislite tko je imao loše odnose u obiteljskom sustavu, osvijestite zašto je tako bilo, otkrijete sudbinu vašeg pretka. Jer ono što jedino dotiče nesvjesnog Marsa je osvještenje tj. informacija o njegovoj prošlosti. Mars je mali Saturn … a to znači da one akcije u koje sad krećete prave vašeg Saturna za sljedeći život, a od vaših sadašnjih akcija ovisi sudbina vaše djece. Osvijestite što prenosite svojoj djeci u vidu Marsa ili pak u vaš sljedeći život … vaš sadašnje akcije izravno prave sudbinu za naredne generacije ili što bi astrološkim jezikom rekli – pravi karmu za naredni život.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK