Horoskopius

Mars kvadrat Uran-Osjetljiviji ste na frustraciju, na sve što vas može prigušiti, onemogućiti, obuzdati ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektorima 1 ° do 8 ° BIKA, Lava, Škorpiona ili VODOLIJE, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Vodenjak vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas osobno.

Imate osjećaj da ste neprestano pod pritiskom. Kada ste razočarani reagirate nesmotreno i neprijateljski. Morate naučiti razmisliti prije nego što nešto kazete, ne volite kritike, nestrpljivi ste, saslušajte druge. Tijekom ovog tranzita osjećate potrebu izvršiti neke promjene u svom životu po svaku cijenu. Ipak, pažljivo razmislite financijsku situaciju, jer troškovi mogu biti previsoki i prouzročiti vam još veće probleme. Ne podnosite nikakva ograničenja tijekom ovog tranzita i želite iskažete svoju neovisnost. Brzopletost i impulzivnost Vas dovode do neugodnih i bolnih situacija u odnosima s drugim osobama. Nervozni ste, samovoljni i kontradiktorni, sposobni ste postignete mnogo pod uvjetom da jasno definirate plan i strategiju.

Moguće su nezgode ali napredujete unatoč svemu, kao da za vas ne postoje ograničenja Preuzimate na sebe ogromnu količinu obveza i neumjereno reagirate na okolnosti koje vas usporavaju ili ometaju. Osjetljiviji ste na frustraciju, na sve što vas može prigušiti, onemogućiti, obuzdati. Želja za neovisnošću i za originalnim vas pokreće, iako niste najljubazniji u ovom razdoblju. Do vas dopiru kritike da ste otvoreno buntovnog stava, svadljivi, da vam je jako teško ugoditi. Iznimno ste nestrpljivi, impulzivni, skloni da se upustite u nepromišljene rizične poduhvate, što proistječe iz želje za promjenama. Spremni ste za promjenu, spremni okrenete novi list jer Uran traži promjenu radi same promjene – bez ikakvih očekivanja. Najbolja strategija je biti promišljen i ostaviti po strani sve što vas iritira. Pažljivo razmislite o mogućim posljedicama, bez žurbe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK