Horoskopius

MARS konjunkciji JUPITER-Prihvatite – ne suprotstavljajte se, ne kočite … Opustite se …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ste razboriti i uravnoteženo rasuđujete vodićete svoje poslove s neobičnom energijom, uživajući u napretku stečenom poštenim trudom. Pod ovim harmoničnim tranzitom bićete posebno sretni, naročito kada radite na vašim osobnim ciljevima. Vaše samopouzdanje i optimizam će biti vrlo prepoznatljivi i svjesni ste da možete ostvariti mnogo. Ovo su povoljni uvjeti za početak novog projekta i motiviranje vaših prijatelja da se u njega uključe. Vaš dobar primjer trebao bi biti dovoljan motiv za druge da vas prihvate kao lidera. Sa kontroliranim energijama ega male su šanse za prenaglašen egoizam. Žudite za podužim putovanjem ili suočavanjem s novim poslovnim izazovom. Posvetite se društvenim temama, i nećete imati nikakvih problema da objasnite poziciju u kojoj se nalazite. Ako radite umješno mogli bi povećati materijalnu dobit i solidno profitirate.

Prvi ponoćni aspekat Mjesec kvadrat Merkur donosi nedostatak razumijevanja i pretjeranu osjetljivost. Objektivno razmišljanje i dionica nisu vam jača strana što stvara probleme – drugi neće biti spremni vam povlađuje.

Aktivacijom ovog aspekta MJESEC ulazi u fazu PRAZNOG HODA, koja se okončava u 13:14 kada MJESEC počinje DVODNEVNI TRANZIT kroz zodijački znak VAGE.

U popodnevnom intervalu slijedi i kvadrat Mjeseca i Saturna. Mogući su materijalni gubici, neslaganje s dominantnim roditeljem i kontakt sa starijom osobom pri kojem biste trebali iskazati poštovanje. Okrenite se radu i rutinskim poslovima, budite precizni. Za ovaj aspekat je karakteristično da ćete imati dojam da vas zidovi “guše” – izađite iz kuće. Očaj i strah od nesigurnosti. Prihvatite – ne suprotstavljajte se, ne kočite … Opustite se.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK