MARS JE U OVNU: Čekaju nas nemiri, gužve u prometu i uzavrele strasti-Ovo je naša šansa da smjelije i agresivnije koristimo vlastite instinkte

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mars se seli iz vodenog svijeta Riba u vlastitu vatrenu kuću kojoj pripada. Ovo je naša šansa da smjelije i agresivnije koristimo vlastite instinkte, ali i da oslobodimo dugo potiskivanu strast.

Preuzimanje akcije se podrazumijeva pod utjecajem planeta Mars. Nema više odgađanja dok se on nalazi u vatrenoj zoni. Ne dozvolite da vas drugi čekaju ili se spremite za pakao. Ulazimo u energiju “Želim ono što želim i to hoću odmah!”. Također, ovdje je naglašena potreba svake žene i svakog muškarca pojedinačno, može se reći sebično. Jer Ovan je “ja”, a ne “mi”. Svi ćemo osjećati nevjerojatan nemir.

Život dobiva novi oblik hitnosti i brzine. Neposrednost dominira sve dok je Mars u Ovnu. Istovremeno ovo je rat predrasuda i želeći promatrati vlastite strasti. Nećete moći dugo šutite, unutarnji nagoni pobjeđuju tišinu. Kontrola impulsa neće nikome biti jača strana, niti strpljenje u narednih nekoliko tjedana. Morat pratiti što nam dolazi velikom brzinom, jer instinkt za mir i suradnju biće u egzilu.

Svi ćemo osjetiti da su nam osjećaje iritirana i lako aktivirana pod ovakvom jakom energijom. Fizičkom aktivnošću kanališite frustraciju i agresiju. To je apsolutno neophodno da se zadrži zdrav razum.

Slika velike gužve u prometu i nestrpljivih vozača koji nemilosrdno zlostavljaju sirenu je pred nama. Žustre svađe ljubavnih parova uz naglašenu gestakulaciju. Glasna glazba iz susjedstva … Ali i strasni momenti, iznenadne eksplozije emocija, intenzivni sportski treninzi i akcija.

Počinje nam rano proljeće, as njim i uzavrele strasti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.