Mars i Saturn u Strijelcu predstavljaju sudar dva malefika!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mars i Saturn u Strijelcu predstavljaju sudar dva malefika. Pošto je Mars energija, a Saturn ograničenje, ovo bi značilo da Mars pod utjecajem velikih ograničenja i pritisaka puca i ispoljava se vatreni i vrlo promjenjivi način, a to je znak Strijelca, dakle, ispoljava se neorganizirano, impulzivno i naravno ima tendenciju širiti svoj bijes i ljutnju.

Saturn s druge strane kako predstavlja ograničenja, u znaku Strijelca će se odnositi na religijska, administrativna, jezična i prometna, pravna i druga ograničenja, neka čak datiraju i iz prošlih dana, jer je Saturn sve u vezi s prošlošću, a što će natjerati Marsa reagirati ishitreno, brzo i bahato. Ovaj sudar doslovno to i znači, uslijed velikog ograničenja, energija koja je dugo bila potiskivana, a imali smo jedno poduže kretanje Marsa naprijed-natrag sada se iskazuje na jedan neočekivani način.

Kvadrat Saturna i Marsa sa Suncem u Djevici, također predstavlja frustraciju i tenziju, gordost, manipulaciju, to su pregovori u kojima nema rješenja. Obje strane nisu zadovoljne i to pojačava nervozu i agresivnost.

Ovi aspketa bi značili kao da pokušavate urazumite nekoga tko je vidno nezadovoljan već duže vrijeme i spriječite ga da ne napravi neku štetu koja se ne može popraviti, jer Djevice vole popravljaju. Sa druge strane kako je Djevica sustavan i dobro isplaniran znak, neka dešavanja koja se ovih dana možda budu dešavala po svijetu treba razmotriti kroz prizmu medija i političkih motiva i pogledati koliko je toga zaista istina (Strijelac), koliko je toga isplanirano (Djevica) i koliko je toga nametnuto s ciljem (Saturn u Strijelcu), kako bi se stvorile određene destruktivne posljedice (Mars u Strijelcu).

Na nekom osobnom planu, ovi aspekti će označavati poteškoće na onim poljima gdje se konjunkcija nalazi, kao i onim poljima kojima planete vladaju. Ako vaš Mars primjerice upravlja 6 poljem, a Saturn 8 poljem, a obje planete su u natalnoj karti položene u primjerice 10 kući. Onda će se svakako problematika posla / kolega ili banaka / novca drugih ljudi ispoljavati kroz vašu kuću karijere i javnog života, sukoba sa šefovima. Ako vam banka nametne financijska ograničenja, a vi ste već jako dugo nezadovoljni radnim okruženjem, onda se može desiti da primjerice date otkaz ovih dana …

Naravno ni ovo ne vrijedi za sve ljude, jer u razmatranje treba uzimati i druge čimbenike, primjerice Mjesec, s obzirom da on utječe na to kako se osjećamo i kakve su nam misli kada smo pod stresom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD