Mali godišnji horoskop za 2021. godinu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan – Naredna godina će vam biti nemirna i uzbudljiva na svim poljima. Uran je u vašem znaku i on vam daje neplanirane situacije, nenadane i eksplozivne. S obzirom da vi jedino dišete kad ste u akciji, tijekom naredne godine disaćete punim plućima! Smenjivaće se i dobri i loši trenuci, mirno biti neće a vi ćete se osjećati snažno i živo. Reagovaćemo brzo jer nećete imati vremena za razmišljanja. Nedostajat vam planiranje i zato su moguće pogreške. One bi trebale biti opomena ali vi nećete imati kada ih ispravite i shvatite, morat dalje. Pred vama je turbulentna godina u kojoj će sve što griješite imati smisla jer ćete nešto naučiti iz toga za ubuduće.

Bik – Godina pred vama neće biti laka. Borit ćete se prvenstveno sa sobom jer ne možete osloboditi starih strahova, strepnji i prošlosti uopće. Vaša tvrdoglavost će vas činiti nesretnima. Takav stav vam je mana i vrlina. Sredinom godine imat ćete emotivne krize ali će vam poslovnost biti uvećana i krenuće na bolje. Tijekom cijele godine na jednom polju ćete dobivati, na drugom gubiti. Uvijek će vam nešto nedostajati da bi bili kompletno sretni i zadovoljni. Poanta je što se vi svuda dajete cijeli i za sve drugo vam ne preostaje vremena, snage, volje, energije. Ovo će biti godina učenja na emotivnom planu. Pazite na satovima!

Blizanci – Jupiter će do ljeta boraviti u vašem znaku. Iskoristite prvi dio godine u kojoj možete učiti, proširujete porodicu, mijenjate posao, upišete nešto novo, otputujete negdje … Ono što će definitvno obilježiti narednu godinu pripadnicima ovog znaka je posao. Nekima su poteškoće već počele i tijekom godine će biti problema. Zato, ako vam se pruži prilika, iskoristite je i mijenjati posao ili ga sami tražite ne čekajte problema. Bilo bi dobro da pričate samo sa sobom i slušati sebe i donosite odluke, od pričanja s mnogima gubite fokus. Slušajte sebe i biće dobro. Ljubavni odnosi će se popraviti od sredine godine i postoji mogućnost novih, svježih emotivnih odnosa!

Rak – Do sredine godine se neće drastično mijenjati situacije u svim segmentima vašeg života. Od srpnja mjeseca Jupiter ulazi u vaš znak i u narednih godinu dana vas očekuje ekspanzija na svim poljima. Vama su obitelj i ljubav na prvom mjestu, biće i tu lijepih stvari ali prvenstveno na poslovnom planu će se dešavati pozitivne promjene. Sleduje vam poslovna ekspanzija koja može doći ai ne mora od nekog člana obitelji. Mogućnost preseljenja u inozemstvo što će vas prestrašiti, ali to ćete morati sami odlučiti. I bebe stižu za mame Rakove i tate naravno! Pakirajte polako maramice od ljeta vam neće trebati, bar ne toliko kao prethodnih godina. Vi uvijek nađete razlog za suze, vjerujem da će biti više radosnica!

Lav – Obitelj će vam tijekom godine biti važna. Neki odnosi će se učvrstiti neki zauvijek vratiti na stare pozicije. U svakom slučaju učićete se davanju, trpljenju i odricanju zbog onih koje volite, a to su vaši najbliži krvni srodnici. Do ljeta vam predstoje turbulentni i promjenjivi statusi u karijeri. Nakon godišnjih odmora će se smiriti i vi ćete se povući razmisliti kako dalje. Odlična godina za doškolovavanje i učenje uopće. Moguć odlazak u inozemstvo ali ne nešto trajno i za stalno. Emocije će vam biti na ispitu zrelosti. Neke će se ponovno roditi, neke ugasiti zauvijek.

Djevica – Sve administrativne poslove, ispite, dokumenta, bilo kakve papire završite do ljeta. Prvo jer je povoljan period, drugo što će to vama skinuti muke s glave jer vi sve morate imati crno na bijelo, s pečatom. Od ljeta ćete uvidjeti dar prijateljstva i radost koja ona većinom. Imat ćete pomoć u svakom smislu od prijatelja. Neki će sprijateljite za čitav život, one prave, odane i vjerne. Nekim pripadnicima ovog promjenjivog znaka će se tijekom godine desiti strast o kakvoj nisu ni maštali. Bit će vam probuđena seksualnost i strast koja će ostaviti duboki pečat u vašem biću. Ostali će imati krizu tijekom leta koju će prebroditi. Do ljeta će neki pripadnici ovog znaka biti unaprijeđeni ili će dobiti bolju plaću.

Vaga – Burna godina po pitanju javnih poslova. Mogućnost ispitivanje, razvoda, razočaranja u prijatelja koji može postati neprijatelj, otkrivanje afera … Sve što je izloženo javnosti biće nestalno, nestabilno, nenadano i odjednom. Nije sve negativno ali nećete imati vremena da se spremite i odglumite pred javnošću ravnodušnost ili nezainteresiranost, kao što inače umijete. Sa druge strane, ljubavi će biti tajne, romantične, senzualne, nježne, neke se mogu završiti pred oltarom. Najviše problema će biti materijalne prirode. Imat ćete probleme s novcem i nekretninama da će vas od toga boljeti glava. Dobro razdoblje za zaradu i započinjanje nečega od čega ćete imati profit je period jul – kolovoz.

Škorpion – SATRUN, planeta mučitelj i učitelj, je u vašem znaku. Ako niste odradili lekcije koje su vam bile zadane, dobit ćete još teže kroz koje ćete se kaliti. Nadam se da nećete uživati ​​u agonijama i produžavatih zarad hranjenja vašeg mazohiste. Borite se i učite disciplini jer vam neće biti lako. Poslušnost će se prihvatiti kao normalnost, ne očekujte pohvale. Imat ćete predipozicije nevjerojatnih, silovitih i strastvenih zaljubljivanja. To će vam prijati i odvlačiće vam pažnju sa trnovitog puta kojim kao ličnost morate proći. Od ljeta neki pripadnici ovog znaka mogu začnu novi život, da roditeljstvo postane vaš smisao. Na poslovnom planu ćete također morati imate strpljenja i nadasve dosljednosti! Kad Sunce uđe u vaš znak imat ćete mogućnost nekog novog posla.

Strijelac – Do ljeta će se širiti prijateljstva, poznanstva s novim ljudima, mijenjanje poslova i imat ćete promjenjivo zdrastveno stanje. Vaša sklonost preskakati probleme, ostavljate ih za kasnije, pod okriljem površnosti, od jeseni će dobiti od svega toga dozu duhovnosti i želju za smirenošću. Oni koji su braku, željet toplinu svog doma i obitelji, oni koji nisu prekinut s avanturama i poželjet da nađu nekoga s kom će imati pravu ljubav i mir. Početak godine će biti lak, lepršav i optimističan s razdobljima zdrastvenih problema, koji se sem vama mogu javiti i kod članova obitelji, a potom mir u kom će vam ljubav jedino trebati da bi bitisali. Materijalna situacija se neće bitno promijeniti u odnosu na prethodnu godinu ako ostanete na istom poslu.

Jarac – Najvećim dijelom godine imat ćete situacije koje su vam dobro poznate, samo se sada pojavljuju novi akteri. Vaše iskustvo će vam biti jedini saveznik. Smenjivaće će se situacije u kojima ste osjećali strah, nesigurnost, surovost, nepovernje … Ovoga puta ne bi trebalo ponoviti pogreške već da iz svake situacije izađete kao novi i ponosni na sebe. Dešavaće vam se depresivna stanja u kojima ćete željeti biti sami i izolirani od svijeta da bi kao i uvijek najbolje razgovarali sa sobom i shvatili da ste dobili još nekoliko prilika da ispravite sebe. Iz tih situacija se ustvari kuje ključ vaše budućnosti. Od rujna mjeseca sve ljubavne nesuglasice će biti riješene i imat ćete miran ljubavni period. Materijalna situacija bi od svibnja mjeseca mogla krenuti na bolje.

Vodenjak – Ponovno ćete imati želju mijenjati život iz korijena. Uran će vam potpirivati ​​misli dok će Saturn u Škorpionu da vas stavlja na muke, “tjerajući” vas da griješite da bi učili. Oboga puta to će biti viša škola pogrešaka i studiranje na njima. Koliko god izgledalo teško, koliko god se sve u vama bunilo, dobit ćete nepovratne lekcije iz emotivnosti i naučit ćete da se strpljenjem i smišljenim koracima dolazi do cilja, nikako na brzinu i uz pomoć prijatelja. Bit ćete prepušteni sebi i svojim odlukama. To su lekcije koje ste propustili u obitelji jer ste se igrali velikih i pametnih. Novac ćete uspijevati uvijek imati, ali dižite kredite. Od srpnja mjeseca počinju se dešavaju ljubavi. Odaberite svoju i ne pravite prijateljstvo od toga!

Ribe – Nameštaće vam situacije lakih zarada, mutnih poslova, nekima pozivi da sudjeluju u televizijskim emisijama … Pazite se zakona u narednoj godini. Ne igrajte se i ne radite ništa što nije zakonski ispravno. Bit će vam teško jer vi volite tajne radnje, ali može biti jako opasno! Vaša dobra, neiskvarne duša vjeruje ljudima koji im jamče sigurnost. Ne budite naivni molim vas! Isto tako pojavljivat se lažljivci i laskavci koji će vam skidati zvijezde s neba, kleti se u vječnu ljubav. Intuicija vam je najjača, ali ovoga puta slušajte i racio što vam govori da ne bi bili povrijeđeni. Pričekajte jesen, netko tko je uvijek bio uz vas, netko iz vaše prošlosti, netko kome možete vjerovati, može biti upravo ta ljubav kakvu želite.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.