MAGIJA USPJEHA: Tko su suvremene vještice i kako izgledaju? Žene koje vladaju tajnim silama i koje imaju veliko znanje!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ne, vještice nisu ružne bakice sa velikim nosevima, niti imaju velike očnjake. To su žene koje vladaju tajnim silama i koje imaju veliko znanje. Otkrivamo vam tko su prave vještice.

Da li se moderne vještice razlikuju od obične žene? Stručnjaci za okultizam vjeruju da je odgovor: Da! Vještice često imaju muški um, odnosno, one su bez ženskog osjećaja. Dovoljno su pametne, posebno lijepe, čak obdarene čarobnom ljepotom. One često mogu biti povučene u sebe. Vještice izgledaju mlađe nego što zaista jesu. Pune su šarma i senzualne su. Muškarci smatraju da je žena vještica veoma privlačna. Međutim, često su same i rijetko stvaraju obitelj.

Kako vještica izgleda?
Ona je seksualno privlačna žena, stara od 30 do 50 godina. Oblači se u crno, crveno ili plavo. Crna boja definitivno dominira. Oči su joj crne, zelene, sive ili smeđe, rijetko kad su plave. Najviše voli nositi traperice. Ona je obrazovana, hirovita, lukava i vrlo intrigantna. Važna napomena: vještice izgledaju i oblače se instinktivno, nema neko tajno pravilo.

Kako razmišlja vještica?
Visoka inteligencija je njezin adut. Često je s potpunim nedostatkom onoga što se zove “ženska logika”. Zbog ovog načina razmišljanja, moderna vještica ima “muški um”, odnosno – daje prednost razumu nad osjećajima. Prije nego što počne plakati, takva žena će pokušati analizira situaciju i razumjeti razlog.

Još nešto o vješticama
Vještica ima miran, pažljiv pogled pomalo nadmene žene, koja zna koliko vrijedi. Lijepa je poput zrelih žena – kada žena zna što želi od života i zna kako koristiti tu istu ljepotu. Ima urođenu gracioznost, dugačak vrat, otmjene ruke i stopala. Vještice zadržavaju mladenački izgled, jer pravilno reguliraju svoj energetski sektor, a to obično izaziva žestoku ljubomoru kod drugih žena. Svi oni koji su povezani s okultizmom, izgledaju mnogo mlađe. Vještica uvijek privlači pažnju muškaraca – u prijevozu, na poslu, u svakom društvu, jer vještica ima posebnu žensku seksualnost, čak i kada je pažljivo sakrije. Vještica može imati pažnju i ljubav skoro svakog muškarca kojeg ona poželi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK