Magija u pokretu – zimski solsticij ….. Ključ uspjeha je zaista jednostavan – igrajte se sa životom i stvarajte u ljubavi!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Uvertira za povoljnu godinu koja je pred nama počinje već sada! Zimski solsticij nam ove godine pruža vrlo dobru zaleđinu, na energetskom nivou, darujući nam prijeko potrebnu energiju kako bismo mogli da izvršimo transformaciju za prilike koje nas iščekuju sljedeće godine. Savjet: zapisujte snove. Pažljivo motriti na sve što se događa u vašem životu tjedna ovog vikenda i početkom sljedećeg tjedna. Možda tek jedva primjetna znamen tiho uđe u vaš život, spremna ga promijeni zauvijek.

Obratite pažnju na ono što sniva. U snovima se nalazi magična nit našeg uma. U njima se nalazi ključ za rješenje svih nevolja koje mogu pritišću do krajnjih granica izdržljivosti. Sada je pravo vrijeme da se Sunce rađa! Snovi su naša druga stvarnost. U njima su zapisane sve naše tajne, čak i one koje smo sakrili i od sebe.

Sunce se nalazi u konjunkciji sa Ketu i Jupiterom, a uskoro će mu se pridružiti i vispreni Merkur. Ovo je sjajna kombinacija za otkrivanje onog što je potisnuto i nevidljivo. Naime, Ketu može Suncu, našoj svijesti, otkriti neke stvari koje nismo u stanju da vidimo kada gledamo običnim, fizičkim očima. Ketu nam otvara unutarnje oči, koje osvjetljavaju sve ono što smo zaboravili o sebi, sve ono što je dragocjeno i neprocjenjivo. Jupiter je upravo taj toliko potreban optimizam i intuicija koji nas vodi u pravom smjeru. A kroz Merkura u ovoj kombinaciji možda budemo lucidni ili totalno otkačeni u idejama. Lucidni, otkačeni ili nešto treće, nije ni bitno, važno je iskoristiti sve prilike i mogućnosti koje se pojave.

Bilo kako bilo, evo je tako preko potrebna energija, tik uz nas, da nas pogura korak-dva naprijed.

Neki se mogu uplašiti kada vide da se Mjesec nalazi u Škorpionu, u znaku svog pada, ali to je u ovom slučaju pozitivna vijest. Treba obratiti pažnju da se Mjesec nalazi u vrlo povoljnim aspektima prema osi čvorova, Neptunu i Saturnu.

Položaj Mjeseca u Škorpionu može djelovati bremenito, ali ovaj put ova pozicija govori o mogućnosti skidanja bremena s leđa!

Za vrijeme zimskog solsticija Mjesec nam donosi jednu duboku, intenzivnu i transformišuću energiju. Poručuje nam da je došlo vrijeme da se skine breme. Ovakva postavka mnogima može donijeti oslobađanje od karmičkih petlji prema kojima se do sada vodio život. Svi problemi koji su postojali nisu bili tu bez razloga. Svako iskustvo kroz koje se prolazi je neprocjenjivo, bilo ono dobro ili loše. Kroz negativna iskustva osoba se pročišćava negativnih karmičkih obrazaca i kada za to dođe vrijeme, slijedi nagrada.

Ali čuvajte se zamke! Život koji stvaramo je samo naša odgovornost, a sve što nam se događa sami smo svojim postupcima stavili u pokret. Mora se prvo preuzeti odgovornost za djela koja su učinjena. Tek tada se može osloboditi duboko transformirajući energija Mjeseca. Ako se odbije odgovornost, odbila se i mogućnost za promjenu.

Mjesec je također iu konjukciji sa Marsom, što znači da nema ništa bez truda i zalaganja. Koliko god postavka planeta bila povoljna za zimski solsticij, kao i tijekom sljedeće godine, stvari neće same od sebe padati s neba. Mogućnost će se sigurno pojaviti, ali bez uloženog truda, sve lako može propasti. Zato se u ovu priču veoma lijepo uključio Mars da nam da snagu i borben duh da osvojimo nešto neprocjenjivo.

Sada je vrijeme da se završi sve ono što je ostalo nezavršeno. Zatvoriti jedan krug kako bi se otvorio novi.

Mjesec sa sobom donosi posebnu čaroliju, pomalo mističnu i tajanstvenu, jer se nalazi u znaku u kojem je Ketu u egzaltaciji. Ketu je nagao, iznenadan i vrlo oštar tako da u djeliću sekunde može napraviti čudo. A kako su Sunce i Mjesec povezani s ovom planetom, čuda nisu opsjena već realnost. Ketu vodi do istine i oslobođenja, ali ako se odbije ono što on donosi, onda stvara iluzije i teška psihofizička stanja.

Sada je pred nama prilika da se otvorimo kako prema vlastitom biću, tako i prema svemu što se nalazi u našem neposrednom okruženju. Što smo otvoreniji i spremniji prihvatiti život u njegovoj snazi, ljepoti i punoći, bićemo sretniji i ispunjeniji radošću koju nam život pruža.

Ključ uspjeha je zaista jednostavan – igrajte se sa životom i stvarajte u ljubavi. Pustite moćne sile prirode da vas preobraze, kako iznutra tako i izvana. Budite otvoreni i prihvatite promjene s velikom radošću, jer na taj način možete steći toliko sanjanu slobodu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK