MAGIJA: Kako probuditi i napraviti čini za neuzvraćenu ljubav …. Sve za ljubav!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U istraživanjima prastarih magijskih vještica postoje ljubavne čini, koje po vjerovanju, utječu da se određene osobe emotivno spoje, ali i razdvoje. Pronašli smo neke stare zapise o nekim ritualima koji služe u svrhu ljubavnih vradžbina

-U Indiji se koristi bajalica, koja se izvodi navečer i ponavlja barem 49 puta:

“Naredio sam Nebu, Zemlji i svemu da miruju. Prizivam duha koji ima moć da sve stvari umire. Svim sredstvima preko Agnija, natjeraj je da mi se vrati! Ove se moćne čini ne mogu poništiti. Na sto, i tisuću načina Ti ćes mi se vratiti. ”

-Ako se upustite u osvajanje srca neke osobe, prikupite malo zemlje na kojoj se nalaze otisci njezinih nogu, a zatim tu zemlju pospite u blizini nekog velikog drveta, uz to morate izgovarati sljedeće riječi:

” Ti prašino, i ti drvo, osvojite njegovo srce i donesite ga meni. Neka poludi od ljubavi i strasti prema meni, sve dok ne poželi da se sjedini. ”

-Magija vam može pomoći ako želite vratiti određenu osobu na sljedeći način. Iglom ubodite svoj prst, zatim pomoću te krvi ispišite na maramici vaša imena i iscrtajte krug oko imena. Maramicu postavite pored neke biljke u svojoj spavaćoj sobi. Po vjerovanjima, neće imati mira dok vas ponovo ne vidi.

-Opet, ako biste vratili voljenu osobu, postoji još jedan način: Ritual se obavlja u vrijeme punog mjeseca. Za ritual je potrebna crvena svijeća na kojoj se ureže ime osobe koju želimo vratiti. Zatim se ubada po jedna igla u svako slovo imena. Ako se osoba u skorije vrijeme javi, smatrajte ritual uspješnim.

-Evo i trika provjeriti partnerovu vjernost: Dok držite svijeću uspravno, zapalite je. Ako u roku od dvije minute ne kapne vosak na pod, vjerna vam je. U suprotnom ili nije, ili već razmišlja o preljubu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.