Horoskopius

MAGIČNA prilika za NOVI POČETAK-Obratite pažnju gdje se u vašoj numerološkoj karti nalazi broj 1!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nakon svih zastoja, nevolja i odlaganja, svih izazova koji su obojili 2018. (univerzalna godina 2), mnogi su njegovali izuzetno visoka očekivanja od početka kalendarske 2019. (Univerzalna godina 3) i dočekujemo najzad interval olakšanja i prilike za realizaciju sada već brižljivije i opreznije osmišljenih planova.
Dobre vijesti su da je PRILIKA ZA PREOKRET pred nama zahvaljujući moćnoj astrološko – numerološkoj kombinaciji koja je baš ovih dana aktivna na nebu. Pred nama je još čitavih 6 mjeseci, stoga svaka odluka koju donesete i svaki korak koji napravite tijekom sljedećih tjedana će postaviti temelj, ne samo za ostatak 2019. godine, već i za kompletan ciklus 2019. – 2028. tj za narednih 9 godina.

Jeste li spremni prepustiti energetskim valovima lagane Univerzalne godine 3, i možete li isplivati ​​unatoč svim preokretima koje nosi negativan spoj koji u elementima naglašava nepovoljan aspekt 3-9?

Obratite pažnju gdje se u vašoj numerološkoj karti nalazi broj 1, je li dio trobroja, možda neizravno kroz genetiku dominira bioritamski ili generacijski brojem, možda ste baš tijekom 2019. pod sudbinskim uplivom Jedinice, je li možda Broj 1 u Vrhunac ili Lekcije u tekućem ciklusu. Da li je dio Piramidalne strukture ili vaše osobne Godišnje formule? Pozicija Jedinice i strukturna numerološka naglašenost unutar numerološki karte ključni su faktori koji će pomoći da razumjeti na koji način treba koristiti energiju Univerzalne godine 1 u realizaciji osobnih ciljeva, i dugoročnih 9 godišnjih planova kojima postavljate temelj tijekom tekuće kalendarske godine.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK