Horoskopius

Luda Okrenuta-Tarot karta za 28 svibnja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Čak i kada je okrenuta, Luda je indikator novosti; kao i čistoće i otvorene energije djeteta. Ovo je uglavnom pozitivna karta, uz napomenu da je važno da gledate ‘kamo idete’. Okrenuta Luda može predstavljati potrebu za novim početkom, ali se osjećate neugodno da donesete tu odluku.

Opće
Općenito govoreći, ova karta ukazuje na nove početke koji imaju nešto dublje duhovno značenje – a kada je okrenuta to može značiti neki nivo otpora prema novom početku. U ovom kontekstu to može znači da ‘svjež početak’ dolazi, željeli vi to ili ne.

posao
Imate odlične ideje i planove vezane za posao ali ste neodlučni o njihovom predstavljanju. Vjerujte u sebe i dajte glas svojim idejama. Moglo bi se isplatiti i više nego što mislite. Možda osjećate želju za novom pozicijom – ili da je vrijeme da ‘budete svoji na svome’ i pokrenuti vlastiti biznis. Razmotrite ove promjene.

ljubav
Kada se Luda pojavi okrenuta glede ljubavi, vaša želju za slobodom i neovisnošću može ozbiljno utjecati na vašim ljubavni život ili bi mogla pretvoriti u neobaveznu vezu. Ako želite ljubav, ne budite glupi. Budite otvoreni.

financije
Glede financija, Okrenuta Luda predstavlja upozorenje. Možete imati neke posebne ponude koje vam se mogu isplatiti financijski. Međutim, prije nego što bilo što dogovorite dobro se prekalkulišite jer nije sve možda kao što izgleda.

Zdravlje
Okrenuta Luda označava mogućnost da ćete u budućnosti biti podložni nesreći; budite ‘prisutni u trenutku’ i ne donosite ishitrene odluke. Sa okrenutom Ludom, ukoliko imate zdravstvenih problema, ovo je znak da potražite drugačije metode liječenja ili promijeniti liječnika. Pozitivne misli su važne i trebalo bi da obratite pažnju o čemu razmišljate, jer naši stavovi i misli utječu na naše zdravlje.

duhovnost
Kada je Luda okrenuta glede duhovnosti, možda razmišljate o napuštanju religije / duhovne tradicije koja je bila dio vašeg života neko vrijeme. Vjerojatno ćete imati želju isprobati mnogo različitih duhovnih pravaca kako biste vidjeli kako vam ‘odgovaraju’. Nema ništa lošeg u istraživanju, međutim nemojte se previše zanositi dok ‘samo gledate’. Ova karta može ukazati na moćnu potrebu za dubljim duhovnim znanjem, vaši prijatelji možda neće razumjeti odakle ta potreba dolazi al bez obzira na sve morate učiniti ono što je najbolje za vas. Imajte na umu da istraživanje nije isto što i predanost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK