Lopov u obrnutom položaju-Tarot karta za 12 ožujka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira lopova, lopovluk, krađu, negativnu osobu, netko tko želi nešto što je vaš, nesiguran i opasan položaj, nezgodnu i osjetljivu situaciju, opasnost za imovinu, oprez, potencijalnu štetu ili gubitak nečega, nestašicu, neugodnosti, brigu, tajnu, varanje-prijevaru-podvalu, pohlepu, iskorištavanje, izigrano povjerenje, nepoštenje, lakovjernost, netko “krade” vašu sreću. U svakom slučaju ova karta može označavati neku osobu koja se nalazi u vašoj blizini i nema dobre namjere. Netko vam danas može prouzročiti probleme- psihičke, fizičke-financijske. Možete se danas osjećati izigrano od neke osobe ili prevareno (u ljubavnom, poslovnom ili financijskom smislu) .U nekim slučajevima vi možete biti ti koji razmišljaju o prevari (financijski / poslovno / ljubavno) ili ste već to učinili pa vas muči kako zadržati tu tajnu . Danas obratite pozornost kome se povjeravate i s kim stupate općenito u kontakt- mogućnost je velika da se dogodi neka neugodnost ako budete naivni / lakovjerni- npr. da vas netko pokrade, iskoristi neku vašu ideju ili prenese krivo vaše riječi ili iznevjeri vaše povjerenje i ono što ste rekli u četiri oka, netko može iskoristiti neke informacije protiv vas tako da vi budete na šteti. Budite danas na distanci u razgovorima i ne dopustite da drugi dominiraju vama. U emotivnom smislu možete se osjećati izigrano, prevareno, lakovjerno … karta označava da ste vrlo osjetljivi i morate poraditi na tome kome poklanjate svoje povjerenje. U financijskom smislu moguća je neka šteta u vašem domu- dobro provjerite kojeg majstora ćete nazvati jer bi lako moglo doći do neugodnosti i da vas financijski oštetiti. Danas je moguć neki nenadani financijski izdatak, ako kupujete neku bitniju stvar danas dobro provjerite sve informacije kako se ne bi dogodilo da nešto Pretplatite ili da nešto nije kao što se na prvu činilo. Danas nikako ne treba poduzimati veće financijske pothvate tipa uzimati kredit, pozajmicu niti bilo kome davati novac na zajam ili biti jamac. “Prodavanje magle” danas je energetski pojačano u ljubavnom, poslovnom, financijskom ili zdravstvenom smislu zato bi bilo najbolje da se ne upuštate u nikakve značajnije pothvate. Pazite se danas nelegalne zarade, nelegalnih radnji općenito, hakera, koga primate u kuću, provjerite brave u stanu, automobilu i sl., Provjerite / promjenite lozinke ako vam se javlja sumnja, razmislite o tome da osigurate vrijedne stvari ukoliko ih imate. Ako vam intuicija šalje signale da nešto / nekoga provjerite učiniti to!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK