Ljubavnik u uspravnom položaju-Tarot karta za 12 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira ljubavnika, zaljubljenog muškarca, muškarca na kojeg možete računati, ako ste muškarac onda karta predstavlja vas, ako ste žena karta predstavlja partnera- ljubavnika, dečka ili supruga, hrabrost, snagu, zrelost, ugled, poštovanje, pomoć, podršku, dobru vijest, vjernost, divljenje, stabilnost, sreću i ljubav, u nekim slučajevima može označavati skoru udaju. Karta ljubavnik predstavlja vas ako ste muškarac ili vašeg partnera ili ljubavnika ako ste žena. Ako ste muškarac ili žena i slobodni ste ali imate neki problem u ljubavi, on će se vjerovatno pozitivno rješiti ili ćete sresti nekoga tko vam u svemu odgovara. Ako ste žena ova karta ukazuje da imate sve šanse da problem koji vas muči riješite uz pomoć osobe koja vam je draga ili pomoću sadašnjeg partnera ili nekoga koga ćete danas upoznati. Ako ste muškarac ova karta može značiti da će vam se pružiti danas prilika da osvojite neku djevojku ili ženu ali kvaliteta te veze će zavisti od vas i vaš spremnosti da se dovoljno angažirate! Ako ste žena ova karta upućuje na to da postoji danas mogućnost da na poslu upoznate nekoga tko će vam biti vrlo značajan u emotivnom smislu. Ako ste muškarac ova karta predstavlja vas- zadovoljniji ste sobom i moguće je da ćete danas više pozornosti posvetiti svom izgledu i šarmu. Općenito govoreći, dan je pogodan za hrabre poteze u ljubavnom smislu, odvažite se i poduzmite prvi korak, velika je mogućnost da će druga strana to prihvatiti! Naglasak je na zavođenju, šarmu, komunikativnosti, pokazivanju snage, pokazivanju ugleda, poštovanja i zrelosti. Možete nekoga zanimljivoga sresti / upoznati dok šećete, trenirate (sportski teren, teretana i sl.) Ili sjedite u parku. U nekim slučajevima ova karta označava povratak stare ljubavi ili ljubavnika, očito je netko ostavio dubok trag u vašem životu i još na tu osobu mislite ili ne možete raskinuti taj odnos čak i ako to “svjesno” želite. U tom slučaju karta vas upozorava da je najbitnije da budete iskreni prema sebi i da se ne tjerate na brzopleto donošenje odluka ako vam to duša odbija. U slučaju da ste u odnosu a još uvijek niste sigurni je li to to ili čak žalite da niste sa bivšom ljubavi ova karta govori da je danas najbitnije da priznate svoje osjećaje drugoj strani i prekinete odnos na vrijeme! U nekim slučajevima ova karta predstavlja i mogućnost da se u vaš ljubavni život danas umiješa netko sa strane pa čak i da se nađete u ljubavnom trokutu ali ako se već odvažite na taj korak morate znati da ćete morati snositi posljedice! Općenito govoreći, u ljubavnom ili poslovnom / financijskom smislu, ova karta ukazuje na nekog muškarca koji vam danas može donjeti sreću ili pomoći riješiti neki vaš problem. Što se posla tiče, netko je danas vrlo sklon da vam pomogne, može se dogoditi da je to netko tko vam se nekada sviđao ili ako ste muškarac neki vaš prijatelj. U zdravstvenom smislu ova karta ukazuje da je velika mogućnost da su emotivni problemi uzrok vaše bolesti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK