LJUBAVNI TJEDNI HOROSKOP: 30 travnja-7 svibnja 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21 3 – 20.4)
Pozicija Venere, planeta ljubavi i ljepote, donosi vam poznanstvo s mlađom osobom na kraćem putu ili preko interneta. Napet aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Marsa, upozorava da izbjegavate rasprave sa emotivnim partnerom. Jedan Blizanac vam šalje SMS, a neki Lav misli na vas.

BIK (21 4 – 21.5)
Već početkom razdoblja, u vrijeme punog Mjeseca, očekuje vas strastveni susret s umjetnikom ili sportašem. Aspekti vladaoca kuće partnerskih odnosa, Marsa i Plutona, planeta seksualnosti i moći, najavljuju mogućnost ulaska u vezu s karizmatičnom osobom koja često putuje zbog posla. Škorpion vam šalje SMS, a Jarac misli na

BLIZANCI (22 5 – 21.6)
Sa Venerom, planetom ljubavi i ljepote u vašem znaku bit ćete popularni i omiljeni, naročito u društvu suprotnog spola. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašoj 11. kući pod utjecajem Marsa iz znaka Jarca, donosi vam nove kontakte i poznanstva ne samo na ljubavnom već i poslovnom planu, ako ste umjetnik ili sportaš.

RAK (21 6 – 22.7)
Već početkom razdoblja, u vrijeme punog Mjeseca oko 30. travnja, možete neočekivano da uletite u tajnu ili paralelnu vezu s atraktivnom, mlađom osobom, moguće nekom Škorpijom ili Bikom. U drugoj polovici perioda, partner će najvjerojatnije pokušati vam nametne svoje mišljenje, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku.

LAV (23 7 – 23.8)
Inkonjunkcija Merkura i Jupitera, vladaoca astrološkog polja posla i ljubavi, nagovještava susret s mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbjegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom. U drugoj polovici tjedna, mogu vam se dopadnu dvije vrlo šarmantne osobe, tako da će vam biti teško da se opredijelite.

DJEVICA (23 8 – 23.9)
Pozicije planeta akcije, erotike i karizme u astrološkoj kući ljubavi i krativnosti, pod utjecajem Neptuna, najavljuju mogućnost zaljubljivanja u nekoga koga ste upoznali preko društvene mreže ili interneta. Oko 30. travnja, izbjegavajte rasprave sa dugogodišnjim. partnerom. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj tvrtki.
`
VAGA (23 9 – 22.10)
Vaš vladalac Venera u kući ljubavi i Merkur u kući ljubavi, donose vam mogućnost ulaska u vezu s nekim koga možete upoznati na projekciji nekog filma, utakmici ili proslavi. Aspekti ljubavnih planeta, Marsa i vašeg vladaoca Venere, upozoravaju da ljubomora može biti razlog rasprava s partnerom.

ŠKORPION (23 10 – 21.11)
U prvoj polovici perioda, najvjerojatnije ćete ući u vezu s mlađom osobom preko interneta. Sredinom tjedna, pripazite da ne postanete predmet trača ili ogovaranja, naročito ukoliko ste žena. Pozicija simbola ljubavi i komunikacija, Venere i Merkura, vladalaca polja ljubavi i strasti, u drugoj polovici perioda, donosi vam susret s umjetnikom.

STRIJELAC (22 11 – 21.12)
Početkom razdoblja, klonite se rasprava s partnerom, naročito ako se radi o nekom zračnom znaku. Pozicija Venere, planeta ljubavi i ljepote, najavljuje susret s umjetnikom ili osobom koja se bavi zanimanjem zbog koga je poznata u javnosti. Netko s kim ste nekada bili vrlo bliski, sredinom nede lje vjerojatno će pokušati stupiti u kontakt s vama.
Zdravlje Provjerite krvnu sliku.

JARAC (22 12 – 29.1)
Netko s kim ste nekada bili vrlo bliski može ponovno uđe u vaš život, naročito ukoliko se radi o nekom umjetniku, liječniku ili osobi čije zanimanje podrazumijeva češća putovanja. Krajem tjedna, moguć strastveni susret s nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata.

VODENJAK (20 1 – 19.2)
Aspekti Merkura, vladaoca polja strasti, ne utječu baš najpovoljnije na vašu komunikaciju s partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zračnom znaku. Krajem razdoblja, možete dobiti poziv za izlazak od nekoga za koga vas veže nešto više od običnog prijateljstva, moguće nekog Blizanca ili Vage.

RIBE (20 2 – 20.3) 692
Venera, planeta ljubavi, pod utjecajem Neptuna iz vašeg znaka, može vam donese udvaranje osobe koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, turizmom, marketingom i sl. Sa Merkurom u Ovnu, znaku koji zahvaća vaša astrološka kuća ljubavi, može vam se dopadne osoba koja nosi uniformu na radu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK