LJUBAVNI TJEDNI HOROSKOP 23 do 2020/9/30

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN
Vrijeme je da se prilagodite voljenoj osobi. Niste raspoloženi za kompromise jer ih doživljavate kao poraz. Što god mislili ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba sa svojim potrebama i da joj je nekada neophodno popustiti, pa čak i kada nije u pravu.

BIK
Voljena osoba je promjenjivog raspoloženja, imate dojam da vas namjerno iskušava. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može vam se dogoditi da u afektu izgovoriti i nešto što ste planirali prešutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema lijeka, budite strpljivi.

BLIZANCI
Ako zanemarite loše raspoloženje, shvatit ćete da za druženje i iscjeljujuće razgovore nije neophodno da imate mnogo novca. S druge strane, tenziju vam stvara pritisak voljene osobe koja je, ovih dana, promjenljivog raspoloženja i za vaš ukus previše nepredvidiva.

RAK
Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Voljenoj osobi nije jasno vaš promjenjivo raspoloženje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite što je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane.

LAV
Prekidate komunikaciju s voljenom osobom jer vam je tako lakše. Izbjegavanje razgovora ne vodi ka rješenju, naprotiv. Bježanje dodatno produbljuje problem i komplicira odnose. Bez obzira na neugodu, preuzmite inicijativu i riješite stvari do kraja.

DJEVICA
Nezadovoljstvo na ljubavnom planu prijeti da postane razlog ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Ne budite prestrogi jer ste oboje krivi. Uzrok leži u tome što propuštate svaku priliku da kvalitetnim razgovorom razjasnite nedoumice koje vas muče.

VAGA
Pred vama su značajne promjene. Voljena osoba je raspoložena za ono što dolazi, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje i strpljenja mogu osvježiti vezu koja je zapala u kolotečinu. Kratak odmor i zajedničko putovanje podsjetit vas da ste, na prvom mjestu, jedno drugom prijatelji.

ŠKORPION
Kao iu poslu, tako iu ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete čekati. Sretna vijest je da nećete još dugo trpjeti, promjene stižu u bliskoj budućnosti, ali, mogu biti neugodne. Ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke jer mogu biti potpuno pogrešni.

STRIJELAC
U partnerskim odnosima vlada zatišje. Voljena osoba djeluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce jer vas okolnosti tjeraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, teškoće u ovom periodu su kratkotrajne i prolazne.

JARAC
Zaokupljeni ste razmatranjem nekih situacija koje su se odigrale u prošlosti. Vaša šutljivost izaziva neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vrijeme za iskušenja, zbog nedostatka komunikacije, mali nesporazum prijeti da preraste u veliki problem.

VODENJAK
Neki kompromisi koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to netko koga uopće ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

RIBE
Kako u poslu tako iu ljubavi, ovih dana, muči vas kolebanje. Ukoliko svoju tenziju budete usmjerili na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neugodna. U svemu vam može pomoći bliski prijatelji, ako im se povjerite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK