LJUBAVNI TJEDNI HOROSKOP: 22 – 29 siječnja 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

Pozicija planeta ljubavi Venere koja upravlja vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa, pod utjecajem Urana iz vašeg znaka, osim novih susreta i poznanstava, može vam donijeti novu simpatiju s kojom će vas upoznati prijatelji. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 24. siječnja, može vam se udvara netko koga poznajete preko posla.

BIK

Pozicija vašeg vladaoca Venere, zajedno sa Suncem u desetoj kući nagovještava susret sa zauzetom osobom, najvjerojatnije na nekom službenom putu. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti oko 24. siječnja, možete upoznati liječnika ili ljekarnika. Klonite se rasprava s partnerom, naročito ako se radi o nekom Raku.

BLIZANCI

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 24. siječnja, može vam se dopadne netko tko neće biti u potpunosti iskren prema vama. Na kraćem putu ili preko društvene mreže možete upoznati interesantnu osobu, a krajem mjeseca nekoga tko se bavi turizmom, marketingom, transportom ili trgovinom. Izbjegavajte rasprave s partnerom.

RAK

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti oko 24. siječnja, veće su šanse da upoznate nekog šarmantnog Bika ili Vagu, naročito ako ste muškarac. Predstavnice ljepšeg spola, krajem perioda, mogu očekivati ​​strastveni susret s osobom koja se bavi zanimanjem koje podrazumijeva uniformu na radu ili rukovanje novcem.

LAV

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti oko 24. siječnja, partner može pokazati veću dozu ljubomore, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Mars, planeta erotike i akcije, 26. siječnja ulazi u vaš peto astrološko polje donoseći vam strastveni susret s nekim Strijelcem. U drugoj polovici perioda, teško ćete odoljeti šarmu Vodenjaka.

DJEVICA

Aspekti Venere, planeta novca i ljubavi, u vašoj šestoj astrološkoj kući, najavljuju mogućnost flerta s šarmantnom osobom na kraćem službenom putu. Ako ste slobodni, u drugoj polovici perioda, možete ući u vezu s osobom koju ćete upoznajete preko poslovnih kontakata.

VAGA

Vaš vladalac Venera, zajedno sa Suncem u vašem astrološkom polju ljubavi, može vam donijeti susret s osobom koja se bavi umjetnošću ili radi u medijima. Aspekti Marsa i Neptuna, simbola erotike i ljubavnog zanosa, krajem perioda, nagovještavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa zauzetom osobom.

ŠKORPION

Pozicija Sunca i Venere (vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi) bilo bi bolje da se suzdržite od rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o Biku, Lavu ili Škorpionu. U drugoj polovici perioda, klonite se zauzetih udvarača, ako ste predstavnica nježnijeg spola.

STRIJELAC

Mnoštvo planeta u trećoj astrološkoj kući, u kome se nalaze Sunce i Venera, može vam donese neočekivani raskid ili obnovu nedavno raskinute veze. Krajem perioda moguć je susret s karizmatičnom osobom koju poznajete preko prijatelja. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti vašu pažnju mogao bi privući Bik, Djevica ili Jarac.

JARAC

Početkom razdoblja možete upoznati interesantnu osobu preko poslovnih kontakata, a poslije 26. siječnja ćete teško odoljeti šarmu Vodenjaka. Krajem razdoblja, ulaskom Marsa, planeta erotike, u vaš 12. polje, možete ući u tajnu ili paralelnu vezu s vodenim znakom.

VODENJAK

Sa Suncem koje upravlja vašom astrološkom kućom ljubavi i Venerom u vašem znaku, bit ćete rado viđeni u svakom društvu, omiljeni i popularni, osobito kod suprotnog spola. Ulaskom Marsa, planeta erotike i akcije, u vašu astrološku kuću neočekivanih situacija, 26. siječnja, na kraćem putu možete upoznati Lava ili Strijelca.

RIBE

U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 24. siječnja, očekuje vas romantični susret s nekim zemljanim znakom. Pozicija Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, donosi vam mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa šarmantnom osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK