LJUBAVNI TJEDNI HOROSKOP: 16 – 23 siječnja 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovnovi se ove nedjelje dobro snalaze u nekim situacijama koje će od njih zahtijevati promjene na emotivnom planu. Još uvijek je moguće razgovorom riješiti neke probleme i tako zadržati dobor odnose u vezi. Slobodni Ovnovi nove kontakte mogu imati preko prijatelja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Bikovi ove nedjelje mogu osjećati kao će ih u emotivnim odnosima opterećivati ​​neke stvari iz prošlosti. Partner neće biti osobito raspoložen za suradnju, tako da se neki za savjet mogu obratiti prijateljima. Slobodni pripadnici zanka pokušat će se opuste u poznatom društvu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Bliznaci ove nedjelje mogu doživjeti neke lijepe trenutke ako se nađu na nekom putovanju. Odnos s partnerom će se bez obzira na neke momente nerazumijevanja biti sklandiji, jer će on pokazivati ​​više tolerancije, a razgovorom se još uvijek mogu riješiti nesporazumi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Rakovi će ove nedjelje bolje podnositi napetost koja moće da se stvori na emotivnom planu, ali neke mogu ponovo opterećivati ​​problemi iz prošlosti. Nije isključeno da će neki Rakovi razmišljati o staroj ljubavi. Slobodni će biti optimistični i lakše će sklapati nove kontektu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Lavovi ove nedjelje mogu osjećati nerazumijevanje u odnosu s partnerom, ali to uspijevaju prevladati ukoliko budu spremni na kompromis. Oni koji imaju neku tajnu simpatiju, mogli bi s njom uspostaviti kontakt. Slobodne Lavove očekuje više novih poznanstava.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
Djevice tjedna ove nedjelje mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru. Ipak, u drugoj polovici tjedna će se situacija srediti. Slobodni će biti raspoloženi za nove kontakte koje će najviše imati preko prijatelja.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Vage ove nedelj pokazuju više zanimanja za nova poznanstva, ali bi neki molga da naiđu na prepreke u ostvarivanju svojih emotivnih planova. Odnos s partnerom biće ispunjen nerazumijevanjem, ali se razgovorom još uvijek mogu riješiti postojeći problemi.

ŠKORPION (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Škorpioni ove nedjelje osjećaju potrebu da analiziraju svoj emotivni ZTVOT i neće biti naročito raspoloženi za druženje i nove kontrakte. Zauzeti će pokazivati ​​manji interes za partnera, pa bi odnos u vezi mogao zahladi. Škorpioni koji su na nekom putovanju imaće više sreće.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) Sagitarius
Strelčevi će ove nedjelje pokazivati ​​više optimizma u emotivnim kontaktima, pa će se zauzeti tako boriti protiv partnerove nezainteresiranosti. Neki Strelčevi će ozbiljno razmišljati o osobi koja im je prije značila, a neki bi se mogli upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Jarčevi će ove nedjelje biti prilično neraspoloženi za emotivni život, osim ukoliko ih ne zainteresira neka neobična osoba iz poslovnog okrućenja. Zauzeti će biti dosta rezervirani premapartneru, ali će njegovo pouzitivno raspoloženje utjecati da onosi u vezi ne zahlade.

VODENJAK (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Vodenjaci ove nedjelje mogu osjećati prolazno nezadovoljstvo u emotivnim odnosima, a neki se ljubavni planovi mogu izjaloviti. Ipak i dalje će biti otvoreni za nove kontakte i poznanstva. Kod zauzetih, odnos s partnerom mogao bi pretrpjeti prolazne probleme.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ribe će ove nedjelje osjećati više optimizma u emotivnim odnosima, a planovi koje su mnogi odlagali sada bi mogli početi da se ostvaruju. Bit će više šansi za lijepa poznanstva, kao i za nove ljubavne veze. Zauzete Ribe sa partnerom mogu ostvariti ljepši i opušteniji odnos.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.