LJUBAVNI TJEDNI HOROSKOP: 13 – 20 veljače 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovnovi će ove nedjelje osjećati manju napetost u emotivnim odnosima i imaće šanse da riješe nesporazume i probleme koji su ih opterećivali. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati više novih susreta preko posla, a krajem tjedna za mnoge će početi povoljniji ljubavni period.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Bikovi će ovu nedjelju osjećati veću stabilnost u svojoj vezi, emotivna napetost će se smanjiti, a pozitvnija komunikacija će unijeti više optimizma u emotivnu vezu. Slobodni pripadnici znaka imaće više prilika da uspostave nove i zanimljive ljude, a neka osoba može ih posebno zainteresirati.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Bliznaci ove nedjelje mogu imati veću potrebu da sabilizuju narušene emotivne odnose i trudit se postići više razumijevanja u odnosu s partnerom. Slobodni pripadnici znaka željet trajnije odnose, a krajem nedlelje za mnoge počinje razdoblje s više novih kontakata i druženja.
RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Rakovi će ove nedjelje osjećati manju napetost u emotivnim odnosima željet će se pozabave rješavanjem problema i postizanjem veće stabilnosti u vezi. Dobra komunikacija s partnerom može pomoći da se riješe nesporazumi. Slobodni će imati više novih kontakata preko prijatelja.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Lavovi će se ove nedjelje veoma truditi da se nađu u središtu pozornosti, osobito ako žele privući osobu koja im se dopada. Mogući su susreti i poznanstva koji će imati trajniji znača. Zauzeti pripadnici znaka će se truditi da ostvare više stabilnosti u odnosu sa partnerom.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Djevice ove nedjelje mogu osjećati više optimizma i stabilnosti u emotivnoj vezi, a odnos s partnerom će biti pozitivniji. Slobodni pripadnici znaka mogu imati neko lijepo i značajno poznanstvo ako se nađu na nekom putovanju, ili preko prijatelja. Neki mogu započeti novu ljubavnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Vage će ove nedjelje biti pod manjom tenzijom, ali neki narušeni emotivni odonosa mogu ostaviti traga na vezu. Krajem tjedna će početi povoljniji ljubavni period i neki će moći izgladiti nesporazume. Slobodni će tada imati više šansi za neko novo poznanstvo ili emotivni kontakt.

ŠKORPION (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Škorpioni ove nedjelje osjećaju manje napetosti i mogu imati vrlo poztivne i stabilne odnose u svojoj vezi, a partner će im biti veoma posvećen. Slobodni pripadnici znaka mogli bi upoznati osobu koja će im se svidjeti, a oni već zaljubeljni mogu započeti novu emotivnu vezu.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) Sagitarius

Strelčevi će ove nedjelje osjećati potrebu da srede nesporazume s partnerom, tako da iskrenim razgovorom mnogo toga mogu riješiti. Neke očekuje novo poznanstvo preko posla, dok krajem tjedna počinje povoljniji emotivni period kad će biti više novih kontakata.
JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Jarčevi će ove nedjelje osjećati manju napetost u emotivnim odnosima i trudit će se ponovno uspostave veću stabilnost u ljubavnoj vezi. Slobodni pripdnici znaka mogli bi imati više značajnih susreta, a neka osoba mogla bi im privući pozornost. Moguća je nova emotivna veza.

VODENJAK (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodenjacima ove nedjelje može prijati to što im je partner privrženiji, što će utjecati na veću stabilnost u vezi i njihovom boljem razumijevanju. Slobodni pripadnici znaka će željeti da ostvare stabilnije ljubavne odnose i neće biti naročito raspoloženi za površna druženja.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ribe će ove nedjelje pratiti stabilni ljubavni odnosi, naročito zahvaljujući tome što će partner biti veoma posvećen njihovoj emotivnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka mogli bi upoznaju zanimljive osobe na nekom putovanju, a neki bi mogli započeti novu ljubavnu vezu. ‘

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK