LJUBAVNI TJEDNI HOROSKOP: 09 do 15 studenog 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN
Konjunkcija Venere i Jupitera, vladalaca kuća partnerskih odnosa i kontakta sa strancima, odgovara slobodnim Ovnovima rođenim u drugoj dekadi, koji na putu ili predavanju mogu upoznaju umjetnika ili sportaša. Zbog pozicije Sunca, koje upravlja kućom ljubavi, voljena osoba će krajem tjedna pokušati vam nametne svoje mišljenje.

BIK
Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja poljem ljubavi, sredinom tjedna donosi vam strastveni susret s nekim vodenim znakom. Vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, blizu Jupitera, au kvadratu sa Neptunom, u drugoj polovici perioda nagovještava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa zauzetom osobom.

BLIZANCI
Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, u sekstilu s vašim vladaocem Merkurom, simbolom komunikacija, donosi vam mogućnost poznanstva s mlađom, atraktivnom osobom, preko neke društvene mreže. Ukoliko ste zauzeti, ponašanje voljene osobe potiče vašu sumnju u njenu vjernost.

RAK
Pozicija ljubavnih planeta, Venere i Marsa, tijekom ovog razdoblja donosi vam strastveni susret s nekim tko nije u potpunosti iskren prema vama. Zbog naglašenog znaka Jarca, partner želi vam nametne svoje mišljenje, što sredinom perioda može izazvati konflikt i raspravu s njim.

LAV
Napet aspekt između Urana, planete više sile koja upravlja kućom partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Sunca, može dovesti do raskida ili razdvajanja od voljene osobe, uglavnom zbog njenog iznenadnog odlaska na put. Moguć je ulazak u paralelnu ili tajnu vezu, ukoliko ste rođeni u drugoj dekadi.

DJEVICA
U prvoj polovici tjedna možete ući u romansu sa osobom koja od trenutka upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Zauzeti predstavnici vašeg znaka morat će se potrude da izađu u susret partnerovim željama, koji može postati vrlo zahtjevan, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

VAGA
Zbog konjunkcije vašeg vladaoca Venere i Jupitera, pod utjecajem Marsa iz kuće partnerskih odnosa, početkom tjedna može vam se udvara netko čije zanimanje podrazumijeva uniformu. U drugoj polovici perioda voljena osoba vam priprema ugodno iznenađenje, naročito ukoliko se radi o nekom zračnom ili vatrenom znaku.

ŠKORPION
Naglašena astrološka polja emocija u vaš život mogu donijeti nekoga zbog koga ćete biti spremni na velike promjene, što vam neće teško pasti. U prvoj polovici tjedna, zauzete Škorpioni trebalo bi izbjegavati rasprave s voljenom osobom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom ili vodenom znaku.

STRIJELAC
S vašim vladaocem Jupiterom blizu Venere u astrološkoj kući ličnosti, omiljeni ste i popularni, osobito kod suprotnog spola, čemu pridonosi i kvadrat s Neptunom, simbolom ljubavnog zanosa. Aspekti Merkura, vladaoca kuće partnerstva, u drugoj polovici perioda, opominju da se klonite rasprava sa voljenom osobom.
Zdravlje Promijenite način prehrane.

JARAC
Utjecaj Marsa iz Ovna na konjunkciju Venere i Jupitera u astrološkom polju tajni, najavljuje mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu s Rakom. Krajem razdoblja, Mjesec prelazi preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, što utječe na porast napetosti između vas i voljene osobe.

VODENJAK
Merkur, simbol komunikacija, pod utjecajem Marsa, planete sukoba i impulzivnosti, nepovoljno utječe na vašu moć zaključivanja, zbog čega možete u afektu reći nešto što niste zaista mislili. Naglašen znak Jarca, krajem perioda, budi vaš interes za atraktivnu, mladoliku osoba, ukoliko ste muškarac.

RIBE
Kvadrat između vašeg vladaoca Neptuna i “spoja” Venere i Jupitera, planeta ljubavi i ekspanzije, nagovještava ulazak u romansu sa zauzetom osobom. Ojačana pozicija Marsa, planeta erotike koja prelazi preko kuće ljubavi, može vam donijeti susret s nekim koga poznajete preko posla.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK