LJUBAVNI HOROSKOP od 04:10 do 2020/10/11

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN – Ulazite u nestabilan emotivni period kada možete biti ljuti na partnera. On će pokušati popraviti situaciju, ali vi niste naivni. Neće to ići tako lako. Slobodni Ovnovi, odavno vam se sviđa zauzeta osoba ali sada ste riješili da preuzmete inicijativu i saznati na čemu ste.

BIK – Iz dana u dan ćete biti sve nježniji i brižniji prema partneru i to može dosta povratiti romantičnost u vašem braku. Privlačnost koju osjećate prema voljenoj osobi je velika. Slobodni Bikovi, dosta ste se prolepsala i zbog toga će suprotan pol više nego inače obraćati pažnju na vas. Ne odbijajte poziv za svadbu, zaruke ili drugu svečanost.

BLIZANCI – Postoji jedna doza nezadovoljstva jer imate osjećaj da vam partner ništa ne pomaže i da sve morate obaviti sami. Slobodni Blizanci, razočarat se jednim Pozanstva zbog čega ćete postati suzdržani prema svima ostalima koji vam se udvaraju.

RAK – Tri planete se nalaze u vašem polju ljubavi ali vi ste i dalje nezadovoljni s trenutnom situacijom. Možda ćete morati odbiti poziv za jednu svečanost jer partner ima druge planove. Slobodni Rakovi, udvara vam se osoba koju ne umijete odbiti jer ste previše dobri. Sve su prilike da ćete morati biti grubi.

LAV – Ovo je razdoblje kada možete imati problema u odnosu s muškom osobom iz obitelji, ali sve će se nekako završiti na prešućivanje i nemašanju. Mahnite rukom i recite – “Nek svako radi kako misli da je bolje”. Slobodni Lavovi na poslu vam se može pojaviti osoba koja vas poznaje iz razdoblja koji biste vi najradije zaboraviti.

DJEVICA – Poslovne obaveze će vam se ispriječiti i poremetiti planove vezane za kraće putovanje. Očekuje vas period u kojem ćete više biti oslonjeni samo na sebe. Slobodne Djevice, ovo nije povoljan period za početak nove ljubavne veze, ai ovu osobu koja vam se sviđa možete otpisati. Dopadate se mlađoj osobi koju ne primjećujete.

VAGA – Mars u 1 polju donosi vam partnerovu naklonost ali i nezadovoljstvo zbog onoga što vi njemu pružate. Što partner bude zahtjevniji, tako ćete vi željeti da po svaku cijenu zadržati svoju nezavinost i slobodu odlučivanja i izbora. Slobodne Vage, sviđate se imućnoj osobi koja vam za sada ne prilazi.

ŠKORPION – Venera na vašem Ascendentu donijet će vam nove ljubavne prilike ali pod uvjetom da ste spremni raditi na vašem odnosu, tj. braku. Partneru je potrebno vaš odobrenje za neke njegove planove i zato je posebno dobar prema vama. Slobodne Škorpiona, preko noći se možete zaljubiti i doživjeti nešto nezaboravno.

STRIJELAC – partner može biti nezadovoljan vašim odnosom i trenutno najbolje što možete učiniti je da ga pustite – Nek se druži s prijateljima, neka izađe u grad, neka vas ove dane provede sa što manje kontakata s vama. To je najbolji način da vam se vrati željan. Slobodni Strelčevi, moguća su neka nova prijateljstva iz kojih kasnije može proisteći nešto više.

JARAC – Ponekad morate priznati da ne vladate baš uvijek situacijom i da se neki planovi koje ste pravili, mogu izjaloviti. Prolazno razočarenje, ali gledajte to kao razdoblje u braku u kojem možete pokazati svoju samostalnost i odgovornost. Slobodni Jarčevi, nikako da se vidite sa osobom iz daleka zbog čega polako gubite strpljenje.

VODENJAK – Postoji nešto u vašoj vezi što partner uporno pokušava potisne ili sakrije od vas. Vi biste o tome pričati, ali partner vam nikako ne pruža priliku za tako nešto. Slobodne Vodenjaka, dolazi do promjene odnosa. Vrijeme je da napravite novu selekciju.

RIBE – Pokušajte utječete na partnera da ne pravi nagle i nepromišljene financijske poteze. Ako ste zajedno, onda bi o tome trebalo zajedno da odlučujete. Partner nije raspoložen za izlaske i provod. Slobodne Ribe, moguća je ljubavna avantura nakon koje ćete znati da ste uzalud potrošili vrijeme.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK