Horoskopius

Ljubav i posao-Strijelac opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

I muškarci i žene teže ka tome da u vezi budu neovisni i da imaju određenu slobodu, bez postavljanja suvišnih pitanja. Naravno, to ne znači da su nevjerni. Ukoliko želite impresionirati jednog Strijelca, morate biti maštovitiji od njega. A ukoliko želite ga zadržati pored sebe, svakog dana morat ćete “podgrijavate” njegove utopističke težnje, ali da ga istodobno držite na pristojnoj distanci, odnosno od njega morate napraviti svog sljedbenika.

posao

Kada je riječ o zanimanjima, Strijelčevima odgovaraju gluma, turizam, pravo, bankarstvo, veterina, crkva i izdavaštvo. Kao Ribe, i ovaj znak je pod utjecajem Jupitera, planeta sreće, sporta i lova. Osobe rođene u ovom znaku vole putovanja, podložni su religiji i veliki su optimisti. Sa osobama istog znaka Strijelac nema trajnije veze, ni poslovne niti društvene. Mnogi su neobazrivi i brzopleti, tako da sami sebi zapuše usta. Kada su sujetni ili iskreni u pogrešnom trenutku znaju nepažljivo povrijediti druge. Skloni su da ne održe obećanja, a ne pridržavaju se čvrsto ni svojih planova, pa često skaču s jednog posla na drugi. Mogu biti vrlo nedisciplinirani i da uludo troše svoju energiju.

Dijete Strijelac
Dijete Strijelac želi u sebi da sjedini savršeno i beskrajno. Ne zaboravite da je to vatreni znak, njegova stvarnost nije i vaša, njemu su potrebni mitovi i snovi. On se ruga materijalnim dobicima, iako ih ne prezire. On hoće da se oduševi, da ide naprijed, on je optimist koji trči za idealom. Ne računajte da će se “prevazići” perući posuđe ili spremajući krevet. Zatvoren u četiri zida, on umire od dosade. Kao i svi vatreni znaci, on voli fantazira, zamišljajući mitološki svijet, kontakte i avanture. On ume sanjariti, jer želi objediniti svoje Ja, da bi bio u harmoniji sa svojom dušom i svojim tijelom, što nije uvijek lako.

Također, ne čudite se kada je tijekom dana i tužan i radostan, i brbljiv i mudar, i miran i ljut. Često će vas iznenaditi svojom mudrošću i filozofskim rezonovanjem.

SLAVNI STRIJELCI

Slavne žene rođene u znaku Strijelca: Maria Callas, Edit Piaf, Britney Spears, Scarlett Johansson, Jane Fonda, Christina Aguilera, Tyra Banks, Tina Turner, Jane Austen, Milla Jovovich, Keti Holms … Slavni muškarci rođeni u znaku Strijelca: Winston Churchill, Steven Spielberg, Brad Pitt, Jim Morrison, Džej Zi, Ludwig van Beethoven, Hektor Berlioz, Walt Disney, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Jimmy Hendrix, Toulouse Lautrec, Mark Twain, Brus Li, Ben Stiller, John Malkovich …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK