Horoskopius

Ljubav i brak – pokazatelj u natalnoj karti ….. Da li ćemo ostvariti skladan brak? Koliko ćemo brakova imati?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Da li imamo sreće u ljubavi, koliko ćemo predbračnih emotivnih veza imati? Da li ćemo ostvariti skladan brak? Koliko ćemo brakova imati?

Odgovori leže u natalnom horoskopu, a najbitnije je promatrati seriju 5 i seriju 7. Važan je položaj Venere, njeni aspekti, znak Vage, sedma kuća horoskopa, planete u njoj, kao i dispozitori. Također je važan znak Lava, planete u njemu, položaj, aspekti i dispozitori Sunca, kao i 5 kuću sa planetima u njemu.

Ako 5 kuća u promjenjivom znaku ili je vladar u nekom od tih znakova, natus će imati nekoliko predbračnih veza. Na pitanje koliko, odgovor leži u broju aspekata planeta u 5 kući ili broju aspekata vladara te kuće. Isto vrijedi i za 7 kuću, koja signifikuje brak. Ako 5 ili 7 kuća u fiksnom znaku, bez obzira na planetu koja je pozicionirana u navedenim kućama, postojanost veze je izvjesnija.

Ako vladar ili planeta u 5 odnosno 7 kući:

– Sunceneće donijeti ljubav – brak u ranoj mladosti, vec osoba mora sazrijeti. Osjećaj potpunosti i samoostvarenja će upravo doživjeti kroz ljubav. Ako je Sunce dobro aspektovano, može se reći da ce natus zasijati punim sjajem upravo na polju ljubavi ili braka. Parner je samouvjeren, samosvjestan, poduzetan, dobar organizator, vama velika podrška. U lošim aspektima može utjecati negativno na vaše samopouzdanje.

– Mjesec svojom duboko emotivnom prirodom ali i dvojnošću donosi više ljubavi (brakova- ako je uklučen u seriju 7). Emocije su intenzivne promjenjive, okolnosti također, tako da se ne može očekivati ​​postojanost. Sklonost natusa da se donekle identificira s partnerom ili da ima previše brižan, zaštitnički stav, donijet će napetosti, moguće prekide u vezi ili braku .. Ako Mjesec dobro integriran, ukazuje na duboko emotivnu vezu koja teži ostvarivanju obitelji.

– Merkur je u potrazi za zabavom, flertom, avanturom. Donosi dozu radoznalosti i površnosti u vezu, naročito ako se u nju uđe u ranoj mladosti, čemu je sklon. Teško se ineresovanja može zadržati na jednom partneru, pa postoji sklonost usporednim vezama. Veze mogu iz prijateljstva prerasti u ljubav i obrnuto. Od partnera se očekuje misaona i intelektualna kompatibilnost, pa ako je taj uvjet ispunjen, ljubavna veza, brak će imati postojanost i kvalitetu.

– Veneraje nositelj ljubavi, harmonije i sklada. Po sebi donosi ljubavnu vezu, brak koji se baziraju na obostranom osjećanju privlačnosti. Naravno, ako Venera nije aflikovana, odnosno u lošim aspektima. Snažna je potreba za ostvarivanjem harmonije, usklađenosti u sustavu osobnih vrijednosti i estetike. Od partnera se očekuje da bude čulan, Nazan, senzualan i postojan. Bitno je da se vezanost za partnera ne temelji samo na fizičkoj privlačnosti, jer će ljubav potrajati taman koliko i mladost.

– Mars je pun inicijative, entuzijazma i želje da se sve dostigne “sada i odmah”. Inklinira brzim zaljubljivanjem a nekada i ranim, nepromišljenim ulaskom u brak. Nema jamca za postojanost bračne veze, jer se temelji prije svega na strasti i nosi vječitu borbu s partnerom. Potreba za jakim dominantnim partnerom, pa ako je partner sportaša ili nosi neku vrstu uniforme, stabilnost je veća. U ovoj ljubavnoj vezi ili braku neće nedostajati dinamike ni adrenalina.

– Jupier donosi pozitivne vibracije pa ako nije ugrožen lošim aspektima, moze garantirati dobar brak, ljubavnu vezu. Partner je obrazovan i dobro situiran. Bitnija je intelektualna i duhovna kompatibilnost od erotske. Nekada izraziti hedonizam, potreba da se svega ima u izobilju donosi mnogobrojne ljubavne veze. U tom slučaju, u braku postoji tendencija ka nevjerstvu. Nekada ovakav spoj partnera može imati motiv za vezu baziran na materijalnoj sigurnosti i obilju. Ako svoje prste umiješaju Venera i Mjesec, onda je ovo idealan spoj. Partner može imati inozemno podrijetlo, baviti se profesorskim radom ili sportom.

– Saturn- znam, već vam nije lako. Ali ne prenagljujte. Saturn vas spaja Karmicu vezama s partnerom, ali ona ne mora nužno biti loša.Vama je partner intuitivno već pozna, pa se vas susret odigrava kao svojevrstan deja vu. U partnerstvu ljubavnom ili bračnom se očekuje poštovanje forme, odnosno odgovornosti i ustrajnosti. U dobrim aspektima, daje pouzdanog partnera i dugotrajan brak, ljubavnu vezu. Poželjna je razlika u godinama između partnera u korist Saturna, da bi se bar djelomično ispunila njegova simbolika. Partner je ozbiljan, pouzdan, stabilan. Kada je Saturn u napetim aspektima, donosi ljubavnu vezu, brak u kome ćete trpjeti zbog partnerove hladnoće i pasivnog tlaka. Ne dozvolite da to traje u nedogled.

– Uran kao vladar 5 ili 7 kuće ili pozicioniran u njima, donosi specifičnu vrstu emotivnog partnerstva. Osoba u ljubavnoj vezi ili braku pokazuje izrazitu individualnost i istraživački duh. Zadovoljava je samo slobodna ljubav koja se temelji na velikoj osobnoj slobodi. Poželjno je da je partner bude visoki intelektualac ili se bavi Uranijanskim poslom kao što je pilot, astrolog, elektroinženjer. Nije rijetkost da partner već iza sebe ima brak. Nije preporučljivo građansko vjenčanje. Svaka vrsta konvencija u odnosu među partnerima je kontra produktivna. U suprotnom su mogući iznenadni ljubavni Rakid, razvod braka ..

– Neptunje kao ocean, ne znate što vam može donijeti. U potrazi ste za srodnom dušom. Prije svega se potrudite da realno sagledate partnera i ne idealizujete ga. Partner može vješto prikriti osobni osjećaj nesigurnosti ili neprilagođjenosti i kroz nadkompenzaciju vas učiniti žrtvom. Nije rijetkost da Neptun unosi dert u vezu, onu duboku patnju od koje ne možete ili ne želite pobjeći. Uvijek sobom nosi neku tajnu, pa i sama ljubavna veza može biti sklonjena daleko od očiju javnosti. Neptun u ljubavi, braku prijeti vezom koja se temelji na ovisnosti. Ako ste sretnik, doživjet ćete nježnu, romantičnu ljubav a vaš partner može biti pravi umjetnički tip koga zanima glazba. film, slikarstvo ..

– Pluton donosi silovitog, strasnog partnera koji po svojoj prirodi želi imati dominaciju nad svima, pa i vama. Vrlo je posesivan i ide u krajnosti. Karizmatičan je i teško mu je odoljeti. U ovom slučaju su najčešće fatalne ljubavi prepune strasti, ljubomore i najčudnijih preokreta. Ne znate je li vam teže bez njega ili s njim. Partner može imati čudan karakter i ne sasvim poznate aktivnosti. Tajnovitost je njegov zaštitni znak. Ljubav i vezanost među partnerima vrlo intentivna, ali kao i sam Pluton, može dovesti do krajnosti.Odnosno on (ona) može nestati iz vašeho života na ovaj ili onaj način.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK