Ljubav i brak-Jarac opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Muškarac rođen u ovom znaku je idealan suprug, vrlo ljubazan i pun razumijevanja kako za prijatelje tako i za obitelj. Prije ženidbe najčešće je imao bogat život s curama, često mnogo mlađim od njega, uvijek veseo i raspoložen za šalu. Kada se oženi najvažnija mu je obitelj, dok su posao i društvo izvan kuće u drugom planu.

Žena rođena u ovom znaku je vrlo zatvorena ličnost koja ne voli prevelike nježnosti iako ima predispoziciju da iskreno voli bračnog druga.Ima braku je vrlo vjerna, izvrsna je kućanica, a bračnu zajednicu ne bi raskinula čak i kada bi je partner maltretirao.

Negativne osobine

O sebi imate veoma visoko mišljenje, pa često druge gledate s visine. Od drugih očekujete da se ponašaju i žive prema vašim propisima i kriterijima, zbog čega dolazite u konfliktne situacije jer ih pretjerano kritizirate.

Interes za materijalno može vas odvede u krajnost.Volite da se pokazujete pred svijetom, a možete biti i pohlepni. Ponekad umišljate da najbolje znate što je dobro za druge, volite dijeliti drugima savjete i stalno pokušavate drugima organizirati život. Suviše se ponašate kao šef.Čak i kada uviđate da niste u pravu i da griješite možete biti užasno tvrdoglavi.

SLAVNI jarčev

I Slavne žene rođene u znaku Jarca: Kate Moss, Jadranka Jovanović, Nađa Higl, Ivana Mihić, Marlene Dietrich, Siena Miller, Janis Joplin, Diane Keaton, Annie Lennox, Joan Baez, Shirley Basie, Sade …

Slavni muškarci rođeni u znaku Jarca: Isaac Newton, Elvis Presley, Louis Pasteur, Jack London, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Denzel Washington, Nicolas Cage, Humphrey Bogart, Carlos Castaneda, Steven Soderbergh, Boris Novković, Mićko Ljubičić .. .

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK