Horoskopius

LINIJE-Ji Djing heksagram 49 Tko Revolucija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Sputan žutom volujska kožom. Obuzdajte se. Vi zapravo ne znate je li vrijeme prikladno za djelovanje. Pričekajte dok se ne uvjerite. Malo umjerenosti učinit će sada ogromno dobro, a preuranjena akcija bi donijela nevolje.

6 na drugom mjestu: Promjenu treba započeti u pravom trenutku. Napredovanje će tada donijeti sreću bez greške. Stigli ste do točke kada je promjena i nužna i pravovremena. Da bi se ona ostvarila, potrebno je imati živu viziju o konačnom ishodu i potpunu predanost. Pomoću jednog pravilnog unutarnjeg stava, postići ćete uspjeh. Imat ćete i podršku drugih.

9 na trećem mjestu: Napredovanje donosi nesreću, a upornost vodi u nevolju. Kada se o promjeni tri puta razgovara, dijela se s povjerenjem. Ne srljajte u promjenu. To će vas izložiti opasnostima. Medutim, isto tako, ako oklijevate ili zanemarujete nužnost promjene, privući ćete nesretne okolnosti. Najbolje je da vam otvorenost i samokontrola posluže kao putokaz. Kada potreba za PROMENOM postane sasvim očigledna, i kada budete temeljito upoznati sa njenim efektima, tek onda možete nastaviti.

9 na četvrtom mjestu: Kajanje nestaje, povjerenje se ustaljuje. Promjena u vladi donosi sreću. Na domaku ste radikalne promjene. Ako se nalazite na pravom položaju i imate poštene namjere, i ako ste spremni preuzeti odgovornost za novonastalu situaciju, tada ćete doživjeti veliku sreću.

9 na petom mjestu: Veliki čovjek mijenja kao tigar? On ulijeva toliko povjerenja da mu proročanstva nisu potrebna. Ako bacite pogled oko vas, vidjet ćete da su vaše akcije spontano podržane od drugih. Na pravom ste putu unijeti veliku promjenu u situaciju. Oslonite se na intuiciju.

6 na vrhu: Pravi čovjek mijenja kao leopard. Običan čovjek mijenja samo izraz lica. Napredovanje donosi nesreću. Istrajnost donosi sreću onima koji ostanu na mjestu. Osnovni cilj je postignut i sada je potrebno srediti detalje. Mada ograničenja postoje, nije potrebno u potrazi za savršenstvom, remetiti sklad. Budite zadovoljni s onim što sada imate, i upišite stabilnost u svoj život.

* 18 Žuto je simbol sredine, govedo je simbol pokornosti. Iako naslućujemo potrebu za promjenom, moramo se sputavamo dok ne dođe pravi trenutak (kako, uostalom, podučava tekst za drugu liniju).

* 19 Tigar i leopard nisu ovdje simboli snage. Promjene koje veliki čovjek izvrši su svijetle i jasne kao pruge na tigrovoj koži. Promjene koje su djelo pravog čovjeka predstavljaju razradu detalja: otuda slika leoparda čija koža je pokrivena sitnijim, ali podjednako jasnim pjegama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM