Horoskopius

LINIJE-Ji Djing heksagram 4 Meng Neiskustvo

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Kažnjavanje je korisno ukoliko uklanja neznanje i okove duha. Ali, pretjerano kažnjavanje donosi kajanje. Ovdje nedostaje disciplina. Odnos prema poslu koji treba obaviti, nije dovoljno ozbiljan, pa zato ni atmosfera ne pogoduje pravilnom napredovanju. Ipak, nemojte smetnuti s uma da previše ograničavanja vodi u nestvaralački ćorsokak. Pridržavajte se uputa samo utoliko spriječiti da stvari krenu pogrešnim tijekom.

9 nadrugom mjestu: Ljubaznost prema nezrelim donosi sreću. Ženidba donosi sreću. Sinovi su sposobni preuzmu vođenje kućanstva. Osoba u ovom položaju je razvila u sebi jedno istinsko prihvaćanje svega što je ljudsko – u svoj svojoj ludosti i ljepoti. Takva osoba može voditi druge mudro, suosjećajno i nadahnuto, i dostigne slavu koju uživaju veliki i mudri povijesni čelnici.

6 na trećem mjestu: Ne uzimaj ženu koja, kada vidi imućnog čovjeka, ne može se obuzda. Ništa ne uspijeva. U opasnosti ste da, nesmotreno se približivši onome što tako žarko želite, izgubite sebe. Bez snage karaktera i jake individualnosti ne možete postići ništa značajno u životu.

6 na četvrtom mjestu: Tvrdoglavost i nezrelost vode u kajanje. Fantazije i opsesije će vas uništiti. Vaš stav prema onome što se stvarno u životu događa nije realan, i zato ne možete ni biti podučeni. Bit ćete spašeni tek pošto iskusite potpuno poniženje koje će uslijediti.

6 na petom mjestu: mladalačko neiskustvo donosi sreću. Kada zatražite pomoć sa stavom bezazlenog prihvaćanja, bit ćete sigurno nagrađeni. Sreća.

9 na vrhu: Kada se mladenačka nezrelost kažnjava, ne smije se griješiti. Dobit leži u sprečavanju pogrešaka. Neiskusna osoba, kada griješi, treba ponekad primiti kaznu da ne bi skrenula s pravog puta. Kazna ni u kom slučaju nije sama sebi cilj, već je korisna u smislu sprječavanja daljnjih prekršaja i održavanja pozitivnog stava.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM