Horoskopius

LINIJE-Ji Djing heksagram 37 Chia Jen Obitelj

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Obiteljsko boravište je ograđeno – kajanje nestaje. Ukoliko u svojim odnosima ili nastojanjima, još na samom početku uspostavite jasne uloge i dobro definirane sustave, sve će se glatko odvijati čak će i prilike koje bi inače dale povoda za svađu, proći bez kajanja.

6 na drugom mjestu: Žena ne smije juri za svojim ćudima, već mora paziti na domaćinske dužnosti. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Nemojte se predavati impulsima. Ne grabite ništa silom. Suzdržite se od dionica koje nemaju veze sa vašim neposrednim poslovima. Sreća sada proizlazi iz zadovoljenja neposrednih potreba OBITELJI.

9 na trećem mjestu: Kada članovi obitelji oštro govore (jedni drugima), dolazi do kajanja. Ozbiljnost donosi sreću. Ako se žena i djeca podsmjehuju, nesreća je neizbježna. Da bi se uspostavio red u situaciji, treba ići stazom umjerenosti. Potrebno je učiniti kompromis između nemarne popustljivosti i stroge discipline. Međutim, ukoliko ste neodlučni, daleko je bolje biti previše strog nego dopustiti da se uloženi napori rasplinu u kaosu popustljivosti.

6 na četvrtom mjestu: Žena obogaćuje kućanstvo – velika sreća. Ako se obrati pažnja na detalje u vezi sa ekonomijom situacije, uslijedit sreća. Svaki skroman i ponizan pokušaj da se doprinese blagostanju ljudi, biće nagrađen uspjehom.

9 na petom mjestu: Kralj se približava svojoj obitelji. Nema razloga za brigu. Sreća. Ogromna ljubav struji u odnosu između vođe i njegovih sljedbenika. Nema razloga da se izbjegava otvorenost. Sreća proističe iz njenog blagotvornog utjecaja.

9 na vrhu: Iskrenost i dostojanstvo ulijevaju poštovanje i donose sreću. Vi ćete napredovati u osobnom razvoju. Vaš osjećaj odgovornosti prema sebi i drugima donijet će vam sreću i uspjeh. Bit ćete priznati i poštovani zbog svojih uvida i savjesnih dijela.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM