Horoskopius

LINIJE-Ji Djing heksagram 35 Chin, Napredak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Kada se napredak suoči s preprekom, pravična ustrajnost donosi sreću. Odgovoriti plemenitošću na nedostatak povjerenja ne vodi u grešku. zaustavljeni ste u napredovanju jer ostali nemaju povjerenja u vas. Ne pokušavajte ljutito tjerate po svome. Ostanite mirni i ponašajte se plemenito i srdačno. Usredotočite se na izvršavanje svog posla i izbjeći ćete pogreške zbog kojih biste se kasnije kajali.

6 na drugom mjestu: Kada je napredak praćen tugom, pravična ustrajnost donosi sreću. Uspjeh zahvaljujući Kraljici Majci. Vaš NAPREDAK nije tako potpun kao što zamišljate. Spriječio vas jedan značajan razgovor s osobom od autoriteta. Ipak, predstoji vam neočekivana sreća ako ustrajete u vašim naporima i ostanete besprijekorni u svojim načelima.

6 na trećem mjestu: Sve je u skladu – kajanje nestaje. Vaš NAPREDAK ovisi o suradnji s drugim ljudima. Uzajamno povjerenje otklonit uzroke za kajanje.

9 na četvrtom mjestu: Veveričji napredak. Istrajnost može izazvati ozbiljne posljedice. NAPREDAK se ostvaruje posredstvom inferiornih ličnosti ili sumnjivih sredstava. Iako je moguće napredovati na ovaj način, istina će kad-tad izbiti na vidjelo. Sve ovo je vrlo rizično i možete dos peti u opasnu situaciju.

6 na petom mjestu: Kajanje nestaje. Ne treba brinuti za gubitak ili dobitak. Napredovanje vodi u sreću. Sve je povoljno. Bez obzira na činjenicu da se nalazite na vrlo utjecajnom položaju, sada je mudro delati blago, odmjereno, suzdržano. Ne razmišljajte o mogućim dobicima, niti o uzmaku. Nastavite u maniri ispravnog NAPRETKA i bit ćete nagrađeni dobrom srećom.

9 na vrhu: Napredovanje sa spuštenim rogovima dopušteno je samo ako netko želi kazni svoj grad. Bez obzira na opasnost, pogreške neće biti. Ali ako tako nastavi, doživjet sramotu. Preduzimajte oštre i agresivne mjere samo kada težite da disciplinujete sebe. Stroga predostrožnost će vam pomoći da izbjegnete pogreške zbog kojih biste kasnije zažalili. Ne pokušavajte, međutim, da istim mjerama utječete na druge, jer ćete patiti, poniženi u svojoj otuđenosti od ljudi.

Ovo je, po svemu sudeći, putokaz koji usmjerava prema petoj, vladajućoj, liniji heksagrama, koja je u skladu s drugom. Najvjerojatnije je da ćemo dobiti pomoćod neke blage osobe na vlasti ili položaju, možda žene, ili kako Leg predlaže, “materinskog kralja”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM