Horoskopius

LINIJE-Ji Djing heksagram 33 Tun Povlačenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Povlačenje na najdalje mjesto – nevolja. U takvo vrijeme ne treba tražiti nikakav cilj. Vaš položaj je vrlo blizu neprijateljevom. Bilo bi dobro da ste se POVUKLI ranije. Sada ne poduzimajte nikakvu akciju, jer bi ova samo privukla opasnost.

6 na drugom mjestu: pričvrstio se remenima od žute volujske kože i nitko ne može odvojiti. Nedostaje vam snage izvršiti potpuno povlačenje, Ako vas ne napusti čvrsta želja za POVLAČENJEM ili se, pak, udružite s nekim tko bi vas vodio, uspjet ćete.

9 na trećem mjestu: Povlačenje pod pritiskom donosi boleštine i nevolje. Sreća za one koji podržavaju sluge i sluškinje. Pošto POVLAČENJE nije bilo moguće, sada se nalazite u centru jedne problematične situacije. Okružuju vas neprilične osobe i ideje. Oni vas naizgled štite od daljnjih nedaća ali, sputani njima, ne možete napraviti ništa veliko.

9 na četvrtom mjestu: Otpust povlačenje – sreća za pravog čovjeka, nesreća za običnog. Ako prepoznate pravi trenutak za POVLAČENJE, budite načisto da to činite s pravilnim stavom, drugim riječima, voljno. Na taj način ćete se bez problema prilagoditi novim uvjetima i tako ćete napredovati. Oni koji nisu sredili svoje osjećaje đoživeće veliku patnju.

9 na petom mjestu: Povlačenje vrijedno hvale. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Izrši jedno nepokolebljivo, ali uglađeno POVLAČENJE. Nemojte u vezi s vašom odlukom, ulaziti u beznačajne rasprave i razmatranja. Istrajno povlačenje će donijeti sreću.

9 na vrhu: Vedro povlačenje. Sve je povoljno. Dovoljno ste izvan situacije da biste mogli izvršiti POVLAČENJE bez krivnje i sumnje. Smiješi vam se velika sreta. Uspecu i postići zavidan uspjeh.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM