Horoskopius

LINIJE-Ji Djing heksagram 28 Ta Kuo Spokoj

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Prostirke od bijele site – nema greške. Kada se poduzima neki važan pothvat, neophodno je još na početku obratiti posebnu pozornost na detalje. Vrijeme je svakako iznimno i morate posebno pažljivo birati pravi put i način. Biti previše pažljiv nije greška.

9 na drugom mjestu: Iz sasušene vrbe izbijaju nove mladice. Starac ženi djevojku. Sve je povoljno. Potražite ljude sa skromnim nastupom, ili one koji su i sami početnici, i navedite ih da vam pomognu. Tako ćete se naći u društvu osoba koji mogu razumjeti vaš ciljeve i podjele s vama vaš entuzijazam. Stvari će se odvijati glatko, a situacija živnuti.

9 na trećem mjestu: sljemenjaci se opasno ugiba – nesreća. Skloni ste da na silu idete naprijed, mada, u stvari, sve vrijeme nailazite na prepreke koje se na taj način ne mogu otkloniti. Još gore, ne možete ni prihvatite tuđ savjet jer to nije ono što biste željeli čuti. Nesreća će neumitno uslijediti.

9 na četvrtom mjestu: sljemenjaci je poduprta – sreća. Ako se potraži pomoć, kajaćemo se. Vi imate dovoljno snažnu viziju da svoje poduhvate uspješno privedete kraju. U traženju puta nemojte se povoditi za ljudima ili stvarima izvan Sebstva. Oslanjanje na vanjština sada vodi u poniženje.

9 na petom mjestu: Iz sasušene vrbe izbijaju cvjetovi. Starica uzima mladića za muža. Nema pogreške, nema pohvale. U kritičnim ili značajnim vremenima ne treba se iscrpljivati ​​vezivanjem za ideale i ignorirati stvarne činjenice. Jer, upravo te činjenice su nadgradnja koja oblikuje vaš život. Ako u svojim stremljenjima zaboravite na svoje korijene, obrvaće vas nesigurnost i nećete ništa postići.

6 na vrhu: Dok je gazio preko rijeke, voda mu se podigla preko glave. Nesreća, ali nije njegova greška. Cilj je vrijedan truda, mada, da bi se postigao, traži strahovito velike žrtve. Nema krivnje ako se poduzme akcija, mada treba na vrijeme shvatiti da su okolnosti izvanredne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM