Horoskopius

LINIJE-Ji Djing heksagram 22 Pi dražesnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: ukrašenih stopala, ostavlja kočije i nastavlja pješke. Oslonjeni na vlastite snage idite naprijed, i izbjegavajte lažna predstavljanja, sumnjive prečace i razmetljivo ponašanje. Sada se treba osloniti na unutarnju vrlinu.

6 na drugom mjestu: On ukrašava svoju bradu. Očaranost sama po sebi za vas nema nikakav značaj. Ona je puko ukrašavanje života. Ako pažnju poklonite sudu umjesto njegovom sadržaju, u potpunosti ćete promašitt smisao trenutka.

9 na trećem mjestu: Bogato ukrašen, on blista. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Sasvim ste obuzeti trenutkom OČARANOSTIi živite jednim čarobnim životom. Nemojte dopustiti da vas to uljuljka, jer ćete doživjeti nesreću. Budite ustrajni u disciplini i načelima.

6 na četvrtom mjestu: Potpuno ukrašen, izgleda kao krilati bijeli konj. Nije razbojnik, već je došao da se udvara. Možete birati između dva puta. Jedan je put društvenog ugleda i vanjskog sjaja; drugi je put jednostavnosti i unutarnje vrline. Put kontemplacije daje jednu dublju povezanost s Jastvom. Putem jednostavnosti ostvarit značajnije veze s drugima i dublju samospoznaju.

6 na petom mjestu: Uređena šeta kroz vrt s brežuljcima, ali svila mu je loše kvalitete – nemilost praćena srećom. Možda želite ojačate vezu s osobom kojoj se divite, ali niste sigurni da ono, što biste joj ponudite, zavređuje njenu pažnju. Međutim, vaša želja i iskreno prijateljstvo su jedino bitni. Vašoj će se vrlini odati priznanje i doživjet ćete sreću.

9 na vrhu: Jednostavna ukrašenosti – nema greške. Možete biti sigurni da čistoća istinskog bića podaruje i vanjski sjaj. Pretvaranja, formalnosti i ukrašavanja nisu vam potrebni. Jedostavnost je vaš put. Tako nećete pogriješiti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM