Horoskopius

LINIJE-Ji Djing heksagram 12 P’i Stagnacija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Kada se trava čupa, izvlači se busenje. Istrajnost na pravom putu donosi sreću i uspjeh. Pošto nije moguće mijenjati sredinu, ili utjecati na nju ne dovodeći u pitanje načela koja su oblikovala vaš znak, potrebno je da se iz takve sredine ukloniti. Uspjeh koji se predskazuje biće mnogo dublji i značajniji od onog koji bi se dao očekivati ​​u jednoj kompromisnoj situaciji. Važni suradnici će vam se pridružiti. Sreća.

6 na drugom mjestu: Sreća za obične ljude koji znaju kako se dodvore vlastima. Pravi čovjek se prilagođava zastoju. Bolje je mirno prihvatiti ZASTOJ nego se nagađati s vođama i ljudima koji se dobrovoljno žrtvuju za njih. Ako ostanete po strani, nećete dovesti u pitanje svoja načela. Predskazuje se uspjeh.

6 na trećem mjestu: Stid u srcu. Pošto ste se uz pomoć sumnjivih metoda i motiva domogli svog položaja, vaši planovi se neće ostvariti. Kajanje, ali stoga i poboljšanje.

9 na četvrtom mjestu: Tko slijedi volju i zapovijedi neba, ne može pogriješiti. Njegovi pratioci također uživaju u blagostanju. Moguće je uspostaviti napredak i red u situaciji. Ako se, u skladu s velikim tendencijama, iskreno odazovete ovom zadatku, vi i vaši suradnici imat ćete velike
koristi. Ali, ako sami sebe imenuje za vođu, dobit ćete vrlo loše rezultate.

9 na petom mjestu: Zastoj se približava kraju. Sreća prati pravog čovjeka, ali opasnost i dalje prijeti. On mora ojačati sebe onako kao što se mladice duda ojačavaju čvrstim sponama. Na vidiku je promjena na bolje. Stvari se sada mogu ispraviti. Ipak, sada su opreznost i suzdržanost najvažniji. Ako se pridržavate ovog savjeta, uspjeh vam je dvostruko osiguran. Tako ćete sagraditi jedan čvrst temelj za buduća vremena.

9 na vrhu: Zastoj je savladan. Prvo zastoj, potom radost. Prilika da se ZASTOJ prekine i napredovanje nastavi je nadohvat ruke. To se neće dogoditi samo od sebe. Da bi čovjek dosegao najveće visine uspjeha i održao se na njima, potreban mu je jedan snažan, kontinuiran osjećaj svrhovitosti i smisla.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM