Horoskopius

Lilith u konjunkciji sa Suncem-egoistične tendencije mogu se primijete!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Skloni ste hvalisanju osobnih postignuća, u čemu ponekad možete i pretjerati, tako da se može dogoditi da vas okolina ponekad gleda s podsmijehom. Razmislite da niste prema partneru lažno darežljivi, očekujući uvijek neku protiv uslugu za svoje, nazovi, dobročinstvo. U ponašanju znate da budete i raskalašni, i ponekad i neukusni, tako da vrijeđate partnerovo poimanje morala.
Lilith u konjukciji sa Suncem uvećava na još veći stupanj nego obično osnovne solarne kvalitete, interesovanja i talente. Ona uvećava snagu volje i dodaje izvjesnu posebnost osobi koja je izdvaja od drugih.

Sunce u konjukciji s Lilit daje jako prisustvo neukrotive volje. Vi ste jak individualista, tu nema greške, koji, dok ne baš pokušavate zasjenite druge, mora postanete jedinstveni da bi se razlikovali od drugih. Ne možete pričekati usporedba sebe s drugima, već više volite da svaka osoba stoji u svom svjetlu a naročito vi. Iako možete se tako ponaša, ovisno o horoskopa, vi ne možete potpuno svoju volju da podredite grupi na duže vrijeme bez unutarnjeg nagrizajućeg nezadovoljstva koje se rađa u vama. Ono će, prije ili kasnije, eksplodirati u akciji ili u riječima koje će vas na kraju osloboditi sjenila za koju osjećate da vam je nečiji ego nameće, čak i ako je to samoporažavajuće. Može izgledati da se rekcija pojavila niotkuda i nesnosno zbunjuje, čak i izluđuje one oko vas. Nije razlog toliko neka neovisnost koju vi zahtijevate, koliko je to pravo da se bude drugačiji koje vi morate zadovoljite u sebi, kao i da vas drugi priznaju. Vi razumijete kritike na svoj račun ako su osnovane na onome što radite s nepristrane točke gledišta, ali nikad zato što drugi očekuje od vas nešto s osobne točke gledišta. U posljednjem slučaju možete odreagirati potpuno nevjerojatno, kao da je netko htio vam uskrati Božja prava kraljeva. Na emocionalnoj razini možete biti egoistični kao što možete biti ljubazni i ljupko smjerni kada ste nelični. Lilit izvlači ekstreme na svakoj razini.

Iz jednog ili drugog razloga vi ste istaknuti i možete biti najlojalniji prijatelj ako netko ne pokuša dominirate nad vama. Sasvim suprotno, ukoliko to netko pokuša, vi ćete ga, ovisno o horoskopa, ili izbaciti iz vašeg života iako možda nećete biti svjesni da se to događa, ili iznenada reagirati na jedan nagao, čak i okrutan način tako što ćete se osloboditi njegovog prisustva za sve praktične svrhe. Vi privlačite ekstremna osjećaje drugih da biste im se divili, ili ih slijedili i da se udalje da biste izbjegli njihovo čudno zajedljivo prisustvo.

Ilustracije radi, kao i osobe koje imaju aspekte Lilit i Urana kojima je potrebno da se raduju slobodnim budućim društvima (da bi održali svoj um otvorenim), osobi s aspektima Lilit-Sunce nije samo potrebno, već je za nju rezervirano pravo individualno ili kreativno izražava i radi ono što hoće, ili da zablista ili propadne sve dok je to na način svojstven njima. U mnogim slučajevima skloni su da privuku osobu koja će im ljubi stopala za ono što rade, sve dok dovoljno ne zaborave na sebe (da se depersonaliziraju) da bi se uspješno uzdigli iznad toga i nastavili svoj put ka većem kreativnom izražavanju. To izgleda kao da su našli svoje mjesto pod suncem. Inače, oni su stalno u poziciji da dijele počasti s tom naročitom osobom. To je skromno ali privlačno iskustvo, mada im je ono potrebno zbog veće emocionalne perspektive i objektivnosti u odnosu na sebe.

Nisu toliko uključeni u fizičko ili emocionabio skrb o djeci i njihovom podizanju (izvan onoga što je potrebno) koliko su uključeni u njihov intelektualni ili kreativni razvoj. Ne može se reći da oni ne ispunjavaju svoje roditeljske dužnosti. To ovisi od ostalih čimbenika u horoskopu. Jedino treba reći da se njihov odnos sa djecom sastoji u poticanju veće individualnosti u svakom od njih biti najbolji koliko može kada je upitanju njihov um ili talent. Ukoliko nema takve komunikacije, imaju problema s djecom i mladim osobama.

Naravno, kada su u pitanju oštri kutovi, kada je ponašanje negativno ili naivno, egoistične tendencije mogu se primijete, jer Lilit tada pretjerano uvećava samovažnost u karakteru. Postaju impresionirani sobom. U tom slučaju mogu biti sporadično dominantni nad onima koji neće da se priklone njihovoj volji. Ali u područjima gdje su nadmudrili svoj ego oni su nevjerojatno talentirani i veličanstveni, jer oštri kutovi daju poticaj pozitivnoj energiji kada su zrelo vođeni. Potrebno je da se depersonaliziraju da bi savladali sofisticiranje Lilita koji iznosi na vidjelo jedan ogroman kreativni potencijal.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM