Ličnost i znak-Jarac opće karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Deseti znak zodijaka, znak Jarca u kojem počinje nova kalendarska godina, najviše se poistovjećuje sa Saturnom, vladajućom planetom. Jarac je kuća Saturna i egzaltacije Marsa na 28. stupnju. Prvi dekanat regiji Jupiteru, drugi Marsu, a treći Suncu. Njegova priroda je hladna i suha, zemljana, crne žuči; ženski, noćni, tropski znak. Posjeduje dvije esencije i dvije prirode. Prva polovica je zemljana i suha, ponekad ukazuje na jahanje životinja i neuspjeh u začeću, dok je druga polovica vodena i pripada moru, bogata je djecom, često blizancima i djevojčicama. Ovom znaku pripadaju zemlja, zemljoradnja, trava i zemljani insekti. Jarac je razvratan, slabog glasa, sklon bijesu, obazriv, gospodar snalažljivosti, s mnogo briga, mračan i požudan. Od ljudskog tijela pripadaju mu koljena. Zubi i kosti su im najosjetljiviji, pa bi ovim organima trebalo posvetiti najviše pažnje.

Jarac je prvi kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrijednosti. Ovaj praktičan znak voli se bavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno posjeduje neovisnost koja mu omogućuje značajan napredak kako na osobnom tako i na poslovnom planu. Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću.Kao za Bika i Djevicu, također zemljane znakove, i za Jarca su najveće životne vrijednosti tradicija, obitelj i sve što život čini discipliniranim. Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider ili menadžer u biznisu. Saturn je vladajuća planeta Jarca, poznata po zabranama i ograničenjima, ali pomaže da se apstraktne ideje konkretiziraju i provedu u djelo. Utjecaj Saturna čini Jarčeve praktičnim, često štede novac za budućnost i spremni su na velika odricanja i mukotrpan rad da bi ostvarili svoje planove. Trude se samo vlastitim iskustvom stignu na vrh, a njihova ozbiljnost i neovisnost čini ih preduzimljivim čega god da se late. Majstori su u dokazivanju da su samo oni u pravu.

U komunikaciji sa suradnicima problem može nastati ukoliko je Jarac prinuđen biti vrlo blizak sa suradnicima. Tvrdoglav je i teško prihvaća različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da kontrolira suradnike ili da im nameće vlastite vrijednosti. U prirodi Jarca je da misli da samo on zna kako se rješava neki problem, ali moraju naučiti da oproste drugima, da im dozvole da budu ono što jesu i da prestanu ih osuđuju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK