Horoskopius

Lav / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Odnos između ova dva znaka predstavlja dubinsku suprotnost. Jedan želi nametnuti svoj zakon dok drugi poštuje slobodu svog bližnjeg. Jedan je monarhista, drugi je demokrata. Uran i Sunce, koji vladaju ovim spojem, daju neobičnu mješavinu koleričnog i sangviničnog temperamenta, jake i kapriciozne volje i ambicije, ekscentičnih pogleda i proročkih vizija.

Čist individualizam, uzdignut do vrhunca: eto najočiglednije odlike ove kombinacije. Zato se i rađa ličnost ogromne samosvijesti. Ne da se mijenjati i ona svoje ideale i vizije slijedi do kraja. Za nju je najvažnije da se nametne drugima, ne obazirući se mnogo na tuđa mišljenja, jer je savršeno svjesna vlastitih “dobrih razloga”.

Sredstvo da postigne ovaj cilj sastoji se u nalaženju i održavanju najbizarnijih veza, koje ne ostavljaju nikakav utjecaj na nju zbog snažne unutrasnje zatvorenosti, koja ponekad može biti suviše kruta, čineći ovu ličnost nemilosrdnom i nepopustljivom, lišenom obzira prema drugima. Njezini motivi moraju istovremeno da odgovaraju zahtjevima egoizma i altruizma, što pretpostavlja uravnoteženo dopunjavanje te dvije proturječne stvari. Bez takve ravnoteže, ako je previše željna moći, ona rizikuje da ne ostvari svoj humani ideal.

Na jedan općenitiji način, Lav – Vodenjak okreće se velikim projektima koji ga dovode u bliske odnose sa društvom. Veoma je velikodušan, nesebičan, oduševljen i pali se za ideje koje oživljava i pokušava u njih uključiti što veći broj ljudi. Njegov dinamizam pomaže da ljude uvjeri i da im nametne svoju ulogu. Kao posrednik između jednog i mnoštva on je prava ilustracija činjenice da pojedinac može mnogo učiniti za grupu, pod uvjetom, normalno, da obraća pažnju na život te grupe …

– Zahvaljujući ovoj vezi Vaših znakova, imaćete interesovanje za sve. Večiti student, volite slobodu, nove stvari, vjerujete u srećnu sutrašnjicu, volite da ostvarujete kontakte i umnožavati iskustva. U Vašoj glavi ključaju ideje, zamisli, planovi koji nisu uvijek i ostvareni, ali Vi do toga kao da mnogo i ne držite jer volite iznenađenja i izazove.

Djelujete prilično samouvjereno, a naročito kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom. Svjesni da sebe upoznajete kroz druge Vi posmatrate, zaključujete i bez gorčine se mirite sa životom. Obuzeti svojom slobodom i neovisnošću niste ništa manje angažovani u grupi za koju vezujete svoju sudbinu, boreći se istovremeno protiv prosječnosti, fatalizma, anarhije i monotonije.

Pokreće Vas društveni ideal koji Vas vodi da razumijete druge, da pokušate ublažite sukobe mišljenja i umirite besne oluje svakodnevnog života. Htjeli bi da estetska osjećanja postanu običaj. Ta želja može izgledati nerealna, ali Vi ne skrećete lako sa svoga puta, braneći svoje interese kada su u opasnosti i dižući pogled ka “plavom nebu” humanijeg i skladnijeg društva. Uostalom, pred sobom imate vječnost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK