Horoskopius

Lav / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je kombinacija u kojoj moraju se sažive snažna ličnost, jake volje, svjesna vlastite vrijednosti, kakav je Lav, i popustljiva i elastična, ljubazne i uravnotežene prirode, karakteristična za Vagu. Tako se rađa osoba koja uvijek s lakoćom uspijeva zadobije i održi značajnu ulogu u životu iu odnosima s ljudima. Često su njena interesovanja izravno usmjerena na osvajanje čvrstih veza s drugima, koje zna da koristi kako u pozitivnom, tako iu negativnom smislu, jer je sposobna ponuditi svoju zaštitu i podršku koliko i da ih primi i iskoristi.

Ljepota do heroizma, zračeća elegancija, mondena društvenost; to su glavna iskušenja Lava – Vage i atmosfere u kakvoj obicno živi. Ako umjetnik, umije pokazati što sve zna i vješto koristi svoje veze koje koristi s ljubavlju. Njegova prijatna autoritativnost ume da zauzme veoma važna mjesta. Ako dubok i iskren može otići vrlo daleko u domeni gdje je odlučio da se izražava, ali ako pati od površnosti, ako ga neodoljivo privlači sve ono što sja, past će u zamku i sa prašinom u očima vješto će se truditi da se pokaže kao samodovoljan, tražeći načina da stekne ugled paradirajući bez mjere na raznim otmjenim mjestima.

Ali, ako se koncentrira na samo jednu ambiciju i potrudi se da je intelektualno ostvari, ako dosegne vrhunac svoje snage, ovakva ličnost će se s lakoćom prilagoditi uvjetima života i ostaviti svoj trag. Čim pobijedi jednu bitku, Lav – Vaga se baca u drugu, ne bi li se popeo još malo, zato što voli da se koristi svojim ugledom. Ovaj esteta ima sve šanse da mu se život – i privatni i javni – odvija kako treba. Ali, u većini slučajeva, on se trudi izgledati elegantno, što će reći da izbjegava da gazi po nogama drugih ljudi …

– taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje, osjećaj za pravdu i za razvoj odnosa s drugim ljudima. Vaš šarm se širi iako se Vi baš nešto posebno i ne trudite. Imate autoritet ali umijete da ga provedete vrlo nježno i neprimjetno. Za razliku od ostalih Lavova, Vi znate kada treba podijeliti pozornicu s drugima, a kada se prikazati u najboljem svjetlu. Često ćete izazivati ​​ljubomoru, ali ćete ipak imati veliki krug prijatelja.

Vi razmišljate prije nego nešto kažete. Vrlo ste komunikativni, veoma emotivni i senzibilni – Vi ste najosjećajniji i najzaljubljeniji od svih Lavova. Imate veliki smisao za estetiku i istančan ukus. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Iznad svega volite harmoničnu atmosferu, nesposobni ste da živite sami i morate stalno se potvrđujete pred drugima. Šarmantni ste, želite se dopadnete i uvijek pokušavate i mentalno i emotivno na neki način izbalansirate stvari.

Elegantni i profinjeni, volite biti okruženi lijepim stvarima i ljepotom uopće. Vaše umjetničke sklonosti su neosporne: glazba i slikarstvo Vas posebno privlače. Često se trudite nametnuti svoju volju i da sudite drugima. Ali, kako Vam je srce kao na dlanu, kako imate uvijek dobru volju, druželjubivi ste i simpatični, onda Vam se oprašta to što niste uvijek sretni sudac. Sreća Vam često ide u susret, iako je sudbina nesigurna …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK