LAV-Tarot horoskop za veljaču / veljaču-tarot karte mjeseca

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osmica štapova je karta ispoljavanja potencijala. Sve ide u Vašu korist i možete očekivati ​​brze promjene. Postizanje ciljeva Vam je na dohvat ruke. Ova karta govori o tome da odjednom dobivate energiju da pozavrsavam sve što ste davno započeli i što trenutno stagnira. Vjerojatno ćete dobiti odlične vijesti ili neku novu šansu. Moguće je unapređenje. Ovo je također odličan period za samopromociju. Također, ova karta govori da je odlično vrijeme za početak nekog novog posla. Vjerovatno imate obilje novih ideja i kreativnosti. Ako je to slučaj, ne zaboravite usmjerite energiju samo na to što radite i raditi stvari jednu po jednu. Energija ove karte zahtjeva fokus i usmjerenost, jedino tako može biti pozitivno iskorištena. U nekim slučajevima ova karta je predznak neplaniranog putovanja ili preseljenja. Financijski osmica štapova poziva na strpljenje. Financijska situacija nije Vam baš blistava; uskladite svoje navike s financijskom situacijom. Nemojte ulaziti u rizične investicije. Štednja je nužna.

LJUBAV
Kad se dva mača pojave u obrnutom položaju u otvaranju, to obično znači da ste “pustili na volju” emocijama i tenzijama koje ste potiskivali. Suočili ste se sa svojim osjećajima i sada su stvari mnogo jasnije. Ako ste bili neodlučni, sada ste u mogućnosti da donesete odluku i krenete dalje. Također, ova karta može biti znak da je vrijeme da krenete u akciju. Ako je to slučaj, ipak može doći do nekog odlaganja vidjeti kako će se stvari odvijati prije nego što se potpuno promjene. U svakom slučaju, riješenje problema je na vidiku. Ovaj položaj dvojke svakako je pozitivan, no upozorava Vas da pripazite na osobu iz bliže Vam okoline koja nije iskrena.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK