Horoskopius

Lav / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nije lako živjeti s ovom kombinacijom znakova. Toliko proturječnosti u jednom biću. Pasivno držanje Riba spaja se u ovom slučaju s prirodom kojom dominira aktivna volja Lava; dva potpuno suprostavljena znakova prožimaju se u ličnosti često nesposobnoj da nađe onu pravu ravnotežu koja bi joj omogućila da spontano reagira i sudjeluje u životnoj borbi.

Kada se istovremeno “Ja” potvrđuje i rasipa, vrlo često imamo posla sa potvrđenim rasulom. Pitanje je kako prijeći iz sjene na svjetlost, a ne odati se. Tako se Lav – Ribe traži i hoće da se nametne. On druge zanima zato što je složen i vrlo rado priopćava stanja svoje duše. Kada ne može afirmiše sebe kao cjelovitu ličnost, kad ne može pružiti cjelovitu sliku sebe, on pokušava u očima drugih da valorizira različite težnje koje su u njemu i sa izvjesnim ponosom smatra da ima drugačiju psihološku građu od običnih smrtnika.

Ta stalna želja da se pokažu, da blistaju iznad svojih mogućnosti, ta stalna briga da drugi misle o njima, ovakve osobe dovodi dotle da svoj društveni život stavljaju u povlašten položaj i da tako upadaju u zablude. Ali, često time uspijevaju i da izraze najbolji dio sebe, stavljajući se u službu nekog humanog, spiritualnog, osjećajnog ideala ili posvećujući sebe bližnjima – na taj način uspijevaju ujedine osobine oba ova znaka. U tom slučaju one pokreću ideje svoga vremena, kristaliziraju ih i oživljavaju. Ako mogu dati neki smisao svom trajanju, one su zadovoljne i ako su korisne u nekoj stvari, imaju dojam da su uspjele u životu.

Ipak, ovaj spoj spremnosti za akciju i sklonosti da se gubi u snovima, jasne svijesti i ekstremne povodljivosti, ima očite posljedice u ne uvijek uravnoteženom načinu reagiranja ovih ličnosti. Nalazimo se, dakle, pred problematičnom i teškom osobom, na koju je moguće izvana utjecati, mada je iznutra nesavitljiva …

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, suosjećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče s neuspjehom pa onda neće ni pokušati nešto učine, jer nisu sigurni u uspjeh.

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život – s Ribama u podznaku Vaša prirodna toplina Lava poprima emocionalne tonove. Uvijek ste obavijeni velom misterije. Ribe utječu na to imate najbolju intuiciju, da ste mekši i romantičniji, ali i najmanje jasni od svih Lavova. Vass aduti su sanjalačke oči i seksualna privlačnost!

Treba se čuvati iluzija o sebi. Volite se smatrate žrtvom. Mnogo sanjarite, ali ne zaboravite s vremena na vrijeme treba sići s oblaka na zemlju. Pokušajte izrazite svoje emocije na pozitivan način, recimo, usmjeravajući ih ka nekoj kreativnoj djelatnosti. Samo ukoliko uhvatite korena u realnosti uspevaćete izbjeći neke ozbiljne poteškoće i da se zadovoljite okolnostima. U tom slučaju, sve se može promijeniti nabolje

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK