LAV-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pred Vama je novi period osobnog i profesionalnog usavršavanja, a do koje granice ćete želiti da napredujete često će ovisiti upravo od Vaše volje ili ambicija. Slobodno možete pojačavate osobnu inicijativu pred suradnicima i da ističete ciljeve do kojih vam je posebno stalo, jer zahvaljujući Vašim kvalitetama mnogi oko Vas će zajedno s Vama ubirati plodove Vaših zasluga. Imponovaće Vam novi uspjeh i populatnost, ali nemojte zaboraviti da postoji i granica koju ne treba prekoračiti. Ono što Vi možete izrazite i ostvarite poslovno ili privatno možda ne mogu mnogi u Vašem okruženju, a to ponekad predstavlja vrlinu, ali ponekad i određeni tert odgovornosti. Dobre moćnosti za širim uspjehom ili napredovanjem na poslovnoj i statusnoj ljestvici Vas očekuju početkom godine, zatim naročito tijekom travnja, svibnja, listopada i studenog mjeseca.
Bez obzira što ćete se osjećati da ste unutar zatvorenog kruga, neće izgubiti mišljenje da ste puni talenata i da zaslužujete najbolje. Ova će Vam godina donijeti šansu da u potpunosti prezentirate Vaš talent, i da uz pomoć sreće ostvarite svoje želje. Ako se u poslovnom okruženju ne kotirate baš najbolje, početkom 2021. godine pružit će vam se prilika da jednom zauvijek zapečati vaš položaj na poslu. Da biste napredovali morate pokazati vaš poduzetnički duh i samonicijativu.
Na poslovnom planu ne očekujte previše. Kvadrat Saturna upozorava da izbjegavate konflikte sa kolegama jer on neće donijeti ništa dobro, naprotiv odvest će u kontra smjeru i može ozbiljno ugroziti mukom stečenu dobru reputaciju. Budite strpljivi i pouzdani, vrijedno radite i nakon teškog početka godine ostatak može proteći dosta burno! Promocije, priznanja, pažnja … sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspjeha će se nastaviti tijekom cijele godine, što će senajviše odraziti na nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u posljednje vrijeme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može donijeti veliki uspjeh. Najbolji savjet za 2021. je nastaviti tražiti nove mogućnosti, zato što možete jako puno od toga dobiti. Ako nešto ne ide kako treba nemojtegubiti vrijeme već situaciju sagledajte iz drugog kuta. Godišnji horoskop za Lava 2021. pokazuje da ćete imati puno uspjeha u ovoj godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori otvorit će se druga. Financijska situacija u 2021. godine bit će prilično harmonična. Nećete imati većih financijskih problema i to će Vam omogućiti razvoj drugih profitabilnih projekata. Obratite posebnu pozornost na dugoročne strategije jer one imaju najveću šansu da se ostvare. Spori tranziti planeta omogućit Vam trošiti novac na razuman način i samo za konstruktivne stvari, a glavni prioritet bit stvaranje temelja za razvoj i ostvarivanje ideja za zimu 2021., sve pod okriljem Saturna koji će Vam pomoći da transformišete negativne karakteristike i razvijate se.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK