LAV-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lavovi najviše uživaju u seksu sa osobama za koje su sigurni da ih obožavaju. Vi kao Lav imate uroðenu potrebu da Vam se druge osobe dive. I u seksu činite stvari na takav način da bi ste izazvali divljenje partnera Vašim seksualnim potencijalima i vještinama. Kada Vam partner laska i divi Vam se, ako se to sve još odigrava u nekom raskošnom ambijentu, lako ćete dostići vrhunac seksualnog zadovoljstva.

Vaša očekivanja u seksu su velika, ali ste spremni na ono što dobijete uzvratite još većom mjerom. Izgled Vam je važan, kao i uopće vanjska forma, i najviše se odlučujete za partnere koji su atraktivni i privlače pažnju okoline. Tijekom seksualnog čina ste skloni uživati ​​promatrajući sebe pa volite ogledala u spavaćoj sobi, a bogami i video kameru. Seksualni čin doživljavate kao predstavu, kao da je prisutna publika koja mora biti oduševljena Vama. Ta Vaša sklonost ima puno zajedničkog s egzibicionizmom. Nisu Vam strani ni drugi, istina lakši, oblici perverznosti.

Inzistirate na svojoj slobodi i kada je seks u pitanju, skloni ste flertovanju i volite lude provode. Međutim niste ni slučajno promiskuitetna osoba .Svesni ste svoje seksualnosti i polazi Vam za rukom da osvojite partnera, često imate zavodničke osobine. Ako je u pitanju prava osoba koja Vam odgovara onda ste vjerni i odani. Vaš odnos prema seksu se ne mijenja, ali ne želite od gotovog pravite veresiju. Možete odvojiti ljubav od seksa, ali ipak radije nastojite spojite jedno s drugim. Ako Vam to ne pođe za rukom, tada se odajte seksu do kraja.
Imate u sebi puno strasti i lako dolazite do vrhunca. Umjerena predigra i malo romantike nisu na odmet, ali možete i bez njih. Vi dajete takt tjedna vođenja ljubavi, a ako ispadne obrnuto, nije isključeno da Vam orgazam “pobjegne”. To Vas neće mnogo razočarati jer odmah preuzimate stvar u svoje ruke i započinjete novu igru. Niste previše maštoviti u seksu, ali ipak više cijenite kvalitet od kvantiteta. Jedna od erogenih zona, tipičnih za Vas, je kosa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK