Lav-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ovaj mjesec nije zadao lak zadatak Lavovima koji su u emotivnim vezama ili brakovima. Nema naznaka da će dolaziti do nekih većih raskola, trzavica između vas i partnera, ali ono što je evidentno je neka vrsta odvojenosti i distance koju nikako ne uspijevate prevladate. Oboje ste usmjereni na svoje osobne prioritete i malo vremena ostavljate za zajedništvo, za povezanost, za građenje odnosa. Ukoliko u ovom tempu nastaviti i dalje, i sami ste svjesni da to neće biti dobro po odnos, pa bih savjetovala da makar vi, jer ste u ovom mjesecu dosta stabilniji od voljene osobe, napravite neke konkretnije poteze ka ponovnom vraćanju ljubavi u vašu vezu. Posao i obveze neće pobjeći i zato “uštipnite” malo vremena i vratite vaš odnos u neke mirnije, stabilnije vode. Ako budete u prilici, savjet je da makar u trećoj dekadi odvojite par dana samo za sebe i za voljenu osobu. Biće evidentan porast strasti, ma hajmo da makar preko spavaće sobe sredimo situaciju ….. Slobodnima preko poslovnog okruženja, ali i poznanstva preko prijatelja stoje otvorene mogućnosti za ulazak u novu priču. Doduše, drugi dio svibnja je mnogo bolji, jer ste vi tada više u svom “fazonu”, raspoloženi, duhoviti, komunikativni i spremni prepustiti čarima ljubavi. Samo preporuka za vas – manite prošlost i već jednom, konačno, u potpunosti zatvorite ta vrata.

posao

U poslovnom segmentu Lavovi imaju kompliciranu situaciju. Dok s jedne strane, retrogradne planete (a između ostalih i vladar polja posla i novca, Merkur) otežavaju i prolongiraju napredovanje, s druge – puno polje karijere i Mlad Mjesec u tom polju, kao i izravno kretanje Jupitera u polju posla i novca – daju veliku podršku za sve vaše napore. U prve dvije dekade ovaj raskol će biti evidentniji, pa vam toplo preporučamo da u tom razdoblju iskoristite ono što vas vodi vašim putem na pravi način, a to su strpljivost, praktičnost i prisebnost. Mjesta za žurbu nema, jer će vas ona samo uvesti u pogreške ili u propuste u komunikaciji i dogovorima sa suradnicima, a može vam donijeti i probleme papiroloski prirode. Ne zaboravite da su tijekom svibnja nadređeni u potpunosti na vašoj strani, pa nemojte prokockati ovo povjerenje već dajte sve od sebe da se dokažete na pravi način. Ulaskom u treću dekadu, otvara se podsticajniji razdoblje pred vama, a to je vrijeme i za najjače i najstabilnije financijske priljeve.

Zdravlje

Svjesni ste da vaše zdravlje nije baš najsjajnije u ovom razdoblju, ali iskreno – ni ne trudite se mnogo da to popraviti. Preporuka je za vas više kretanja, ali i više odmaranja, relaksacije, a po pitanju prehrane sada možete napraviti neke značajne pomake na bolje. Starijima i dalje stoje kronični problemi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK