Lav-Mjesečni horoskop za siječanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ljubav: U vašem polju ljubavi jeste planeta Venera, ali je njena pozicija tijekom prve polovice mjeseca dosta nepovoljna, a da ne pričamo da i vaš vladar polja ljubavi kreće unatrag u prvoj dekadi siječnja. Dosta su ovo “tanki” aspekti za neke nove ljubavne početke, jer sve može krenuti dobro, da bi se vrlo brzo pokazalo kao problematično. Mislim da nećete biti zadovoljni ako dopustite sebi da se odmah prepustite, pa se Lavovima savjetuje, da i pored svih opijenosti i zanesenosti nekom osobom, ipak budu malo obazriviji i da napreduju polako, korak po korak. Ovi aspekti će, na žalost, pojedinima donijeti i potrebu da se aktiviraju oko bivšeg emotivnog partnera, što bi itekako bila greška, jer samo početni trenutak može biti dobar, jako brzo ćete se podsjetiti na to zašto vi i ova osoba niste mogli funkcionirate zajedno prvi put. U suštini, možda bi bilo najbolje da ovaj period možda malo više posvetite sebi i svojim prioritetima, izlaziti i družite se, pogotovo što ste neke prijatelje zapostavili. Kod zauzetih Lavova je ovaj mjesec bolji u emotivnom dijelu. Obiteljski odnosi će funkcionirati dosta dobro, mnogo pozitivne energije, možda čak i planovi o prinovi ili dogovor oko nekog uređenja kućanstva. Oni u vezama će, naročito u prvom dijelu mjeseca, biti obasuti pažnjom od strane voljene osobe, a možda vas iznenadi i poklonom ili prijedlogom da se zajednički provede par dana izvan grad ili ode negdje na put. U drugom dijelu mjeseca ćete i vi biti aktivniji, pa je ovo jedan dobar mjesec za povezivanje i zadovoljstvo.

Posao: Pa, da će ovo biti neki naročito dobar mjesec u poslovnom segmentu, i neće. Jupiter u polju posla i novca ide retrogradno, ai vladar polja isto ide nazadnim hodom. Vi ćete u prvoj dekadi biti skloni impulsivnim potezima koji se neće pokazati kao dobri, pa vam se savjetuje da date sebi dovoljno vremena da razmislite prije nego što se aktivirati po bilo kojem pitanju. Mlad Mjesec u polju koje se vezuje za posao govori da na drugačiji način morate pristupati svojim obvezama i odgovornije se odnositi prema svim situacijama koje vam se nametnu.

Možda ovo nije u skladu s vašim planovima, ali oni sada moraju biti korigirani i prilagođeni trenutku. Oni koji se bave privatnim poslovima imaju bolju situaciju, ali se ni vama ne preporučuje da u prvoj dekadi mjeseca povlačite neke poteze bez prethodne konzultacije s ljudima u koje imate povjerenje. Generalno, tek treća dekada siječnja donijet će Lavovima više prostora da se razmašu, a tada vam idu i bolje financijske mogućnosti i veći priljevi.

Zdravlje: Prva dekada mjeseca je prilično loša u zdravstvenom smislu. Lako će vas hvatati virusi i temperature, a mogli biste imati i problema s trbuhom i probavom, što će biti posljedica neadekvatne prehrane. Nakon tog perioda kreće oporavak i jedino na što biste trebali obratiti pažnju jesu eventualno neke kronične bolesti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK